‘Živi stid’ se žali na ignoranciju medija koji su im davali 14%, a dobili su bijednih 5%!

0
1822

Kampanju nam niste pratili, niste dolazi na konferencije, ne zaslužujete biti ovdje! Kako vi nama, tako mi vama, rekao je čelnik stranke Ivan Vilibor Sinčić.

FB_IMG_1557216103596

Idemo redom…Sinčić se borio protiv ovrha i zato danas imamo užasan ovršni zakon. Borio se protiv dražbi i kupio je stan na dražbi. Genijalno. Borio se protiv Erste banke  i poslije digao kredit u toj banci. Znači klasična niškorist. Nema dana radnog staža, on, njegova žena,  Pernar i dobro žive od bud*la koje glasaju za taj oblik politike.

slinavčić

U svim anketama, naravno namještenima prije izbora Živi stid je dobivao od 10-14% na izborima. Tako se novačilo bud*le da glasaju za njih preko lažnih anketa. Na kraju je ispalo da vrijede bijednih 5%. Znači mediji su im pomagali, a ne odmagali. Suvereniste su  mediji lažirali, a Živi zid hvalili, kao jedinu opciju koja ulazi u parlament kao i SDP i HDZ. Oni tvrde da se protiv njih vodio informacijski rat, a svakodnevno su bili u mejnšit medijima. Ovi kao da su čitali Dobricu Ćosića.

Prema Sinčiću oni su žrtve medija, a zapravo su žrtve svoje gluposti.

FB_IMG_1551393965175

Jedini patent po kojem su poznati u politici je iznošenje iz parlamenta. Sada će to raditi i u EU?  160 000 eura će dobivati za to ? Genijalno.  Narod voli cirkus više od kvalitete. Oni su slika našeg stanja nacije.

Jad i bijeda kao i vodeće stranke. Naslovna slika pokazuje bijedu intelekta šefice Palfi, glasa se za ovakve bud*le koje drže transparente na nivou emisije Tonkica-polonkica…

Živi zid je pročitana knjiga i sve manje mu se vjeruje jer je zapravo samo skretao pozornost sa gorućih tema cirkusom u Saboru.

Mali broj mandata dobio je kao i kradeze zbog očijukanja sa četnicima.

HOP