HDZ-ovka se druži sa četnicima a muž daruje 50 litara pročetničkoj srpskoj crkvi za proslave

0
3533

20190526_134519

Topusko-Predsjednica ogranka Katarine Zrinski i članica HDZ-a Savka Katić (radi u sudu u Sisak) na slici je u zagrljaju sa zloglasnim četničkim teroristom postrojbe Šiltovi, Simom Tepšićem-Šicom (SDSS), vjerojatno je Katarina Zrinska s tim jako “zadovoljna”, da joj takvi pronose ime, Šiltovi su poznati kao najveći srpski koljači toga kraja.

-Nije to ništa čudno zbog njenog nacionalnog i državnog porijekla. Ona je  stalno sa četnicima i nije mi jasno što radi u HDZ-u. Ali nije to sve, njen muž srpskoj crkvi koja posebno cijeni četnike iz rata daruje za svaki Uskrs 50 litara vina. Čak i čede koje dođu na proslavu negoduju jer je Katić Hrvat i to vam u Tuposkom znači ustaša…-komentirao je jedan stanovnik Topuskog.

Topusko je poznato po činjenici da su HDZ-ovac Kuzmić (načelnik) i srpski snajperist Ćelap (SDSS) nerazdvojni.

Topusko trese još jedan skandal, nekadašnja “servirka” iz hotela postala je teta u lokalnom vrtiću. Ova teta nije posebna samo po tome što je bila servirka u hotelu, već i po činjenici da u zadnjih mjesec dana kruži njen pornić na mobitelima topušćana. Četnici, gole tete iz vrtića i HDZ, idealna klapa za neku lošu seriju Jelene Ferbruar.

HOP