Ekskluzivno: Ex četnik u redovima policije RH nije želio prijaviti ex četnika koji je oteo tuđu zemlju i ometa privatni posjed!

0
13889

Četničke strukture u hrvatskoj policiji, ubačene poslije “mirne reintegracije” i danas krše zakone RH-a, za to dobivaju plaću i pokrivaju ih čelnici policije na terenu.

U Slavskom polju pijani četnik Mile Galogaža radi što želi. Pije. Zlostavlja susjede, vozi neregistrirani traktor, a na njega policija ne reagira. Najviše maltretira obitelj Dragić. Neki  Srbi sumnjaju da je svjedok pokajnik i da zbog toga ima tako jaku zaštitu, a drugi pak upiru prstom u Pupovca. Imao ili nemao, krši zakon stalno.

No čini se da je itekako pretjerao. Isti je upao u posjed obitelji Dragić te im je oteo zemlju. Sa neregistriranim traktorom pred policajcem neometano radi na tuđoj njivi, a policajac tvrdi da policija nema ništa s tim. Policajac koji  je došao na uviđaj je bivši abolirani četnik. Policajac Ljubiša Pajić prošao je obuku kod zločinca Arkana u Erdutu i borio se na strani genocidne tvorevine Krajine, odnosno Istočne Slavonije do 1995 godine, a mirnom reintegracijom ovaj četnik se vratio u Vrginmost.

U slučaju Dragić ništa nije htio poduzeti protiv četnika Galogaže (čuvara logora u Vojniću) i time je napravio težu povredu radne dužnosti te kazneno djelo zlouporabe položaja i ovlasti. Radi se o klasičnoj povredi privatnosti posjeda, odnosno ometanja. I danas je četnik Galogaža nastavio okupaciju tuđe zemlje upravo nakon nedjelotvornosti ovog kvazi policajca kojeg plaćaju hrvatski porezni obveznici.

Ljubiši Pajiću Dragići su pokazali vlasnički list od zemljišta.

Rođak ovog ex četnika i policajca Ljubiše Pajića je ratni zločinac Tošo Pajić osuđen na 15. godina zatvora zbog ratnog zločina nad civilima. Tošo Pajić je osnivač srpskog logora smrti Vojnić u kojem je radio Galogaža, (u kojem se prebijalo, zlostavljalo i ubijalo Hrvate). Nema što prave ljude policija ima u svojim redovima!

O svemu je izvješćeno rukovodstvo policijske uprave.

HOP