Pupovac ukida Prosvjetu u Okučanima nakon našeg otkrića da su se slizali četnici i HDZ, pronašli smo fotografiju istog četnika sa Pupovcem!

0
14108

“Glavni odbor SKD Prosvjeta Zagreb, 14. maja 2019. godine donio je ‘Odluke’ o raspuštanju pododbora u Okučanima i Ogulinu. Iako je takva odluka navodno donesena prije 15 dana, predsjednici pododbora su o tome obaviješteni tek nakon gubitka i neočekivano loših rezultata Pupovca na EU izborima. Takve Odluke  ‘čišćenja’ političkih neistomišljenika provedene su ranije u Rijeci, Viškovu, Korenici, Borovu i drugim pododborima. Uz objašnjenja s banalnim razlozima, Milorad posredstvom svojih implementiranih pojedinaca u Prosvjeti očistio je iz Prosvjete svakoga tko ne provodi i ne podržava njegove političke predstave.”- pišu iz pročetničke strankeDSS-a o zatvaranju SKD Prosvjete u Okučanima.

Da li je baš tako?

Naravno da nije. Ovo je igra dvije srpske opcije u trenutku kada gl. urednik HOP portala otkriva da je na čelu te iste Prosvejte četnik slizan sa HDZ-ovcima sa EU liste, neki kradezeovci čak plešu u tom KUD-u. Može li luđe?

Da je Pupavac htio zatvoriti Okučansku Prosvjetu  učinio bi to prije izbora iz razloga jer je Drageljević  predsjednik liste DSS-a, konkurencija za glasove na EU izborima.

 

Plenki je očito shvatio da su tekstovi našeg portala  nanijelo štetu i jednome i drugome.
Pa ponavljamo…:

Ilija Drageljević, srpski terorist iz Okučana, pripadnik „2.pješačkog bataljona Crni Đorđe“ šef srpskog društva Prosvjeta koji je Pupovac zbog naših informacija ukinuo .

 

Spisak vojnih lica 2.p.b. Crni Đorđe Drageljević Ilija

Ilija Drageljević je  17.08.1991.godine kao i većina Srba iz toga dijela Zapadne Slavonije stao na stranu srpsko-četničkog agresora i aktivno se uključio u oružanu pobunu protiv Hrvatske. Kao pripadnik  čete vojne policije Zapadnoslavonskog 18.korpusa Srpske vojske Krajine, sa činom vodnika I klase, Ilija Drageljević je 18.07.1993.god. na kratko demobiliziran zbog odlaska u vojnu školu (nagrada zbog potpisivanja čirilicom, op.a.),  kako se može zaključiti iz dokumentacije istoga.

Spisak vojnih lica 2.p.b. Crni Đorđe

Nakon izvjesnog vremena vraća se nazad u 2.pješački bataljon „Crni Đorđe“ koji je bio na području Paklenice- Novska odnosno na položaj Babić brdo. Zadnji dokument o njegovoj agresorskoj aktivnosti datira iz 2.mjeseca 1995.god. i po svemu sudeći da je ostao do samog kraja postojanja te srbo-četničeke tvorevine u zapadnoj Slavoniji kada je vojno-redarstvenom akcijom „Bljesak“ taj dio hrvatskog teritorija oslobođen, a on i njemu slični natjerani preko savskog mosta u Staroj Gradišci.

1087

Kakve veze ima župan sa ovim četnikom?

Priča je jednostavna, župan je gost na okupljanju ex terorista u “kulturno umetničkom društvu Prosvjeta”, ime prosvjeta služi vjerojatno da Hrvati prihvate četnike među nama.

marušić

No da to nije kurtoazni posjet gdje se jede i pije sa četnicima okupljenima oko stola govori i fotografija…

marušić 2

Župan na fotografiji je ulovljen kada svira u društvu ovog četnika  (Drageljevića) harmoniku na ponos i slavu svim poginulim braniteljima. Oni su se sigurno borili za takav HDZ. 

Ovaj tekst je podigao veliku prašinu u kradezeu i jako ugrozio Plenkovića. Pupovac ukida Prosvjetu u Okučanima da utiša buru oko Plenkovića, ali naš glavni urednik našao je Pupovca na fotografiji sa istim četnikom…drugim riječima još jednom je Pupovac među svojima…s lijeve strane na slici je poznati pjevač četničkih arija, pop Perić, šef pročetničke crkve u Hrvatskoj…

HOP