Bosanac Hadžihafizbegović i Indexov bosanac shvatili da će zaraditi dobru lovu ako pljuju Hrvate!

0
2504

Bosanska kolonija crvenih kmera Markovina, Duhaček (Index-smrdex), Jergović, Frljić, Sejo Saxon, Hadžihafizbegović pokazali su našem narodu da oni nisu glupi bosanci iz viceva, već ekipa koja zna od kuda vjetar puše, pa ako žele lovu u Hrvatskoj , jednostavno moraju srati po Hrvatskoj i kruhu koji jedu.

Ako ih netko zbog toga prozove brž bolje će HND suditi tome novinaru…

Duhaček ponosni peder iz BiH, po soroševim mjerilima rješavao bi ustaše kao 1945.  Koliko je pretili bosanac hrabar pokazao je kada mu je pred redakciju došao Keleminec koga on zove ustašom. Svi su se sakrili u mišju rupu.

Ako sereš po Hrvatskoj i pronađeš ustašu u ime Pupovca i srpske revolucije ti si baja u Hrvatskoj. Hrvate trebaš pljuvati i odmah će ti Hrvati dati novac da prestaneš srati.

Tako daju Pupovcu i njegovim četnicima, pa tako dobivaju i ovi trećerazredni likovi iz bosanske tragedije crvenih kmera. Da su što vrijedili, ostali bi…

Hrvatska odavno ima svoje migrante, isilovce iz Srbije i BiH koji pljuju po Hrvatskoj kao što migranti  muslimani rade sranja po Njemačkoj. Čovjek se pita zašto su uopće došli?

Emir Hadžihafizbegović, bosanskohercegovački glumac koji posjeduje i hrvatsko državljanstvo je gostujući na N1 ustvrdio kako jedan od najpoznatijih hrvatskih glazbenika Marko Perković Thompson ima pjesmu “Srbe na vrbe” te kako bi ga Isus zabranio.

Glumac iz kretenskih Breninih filmova srpske propagande bavi se ustašama i Thompsonom u slobodno vrijeme. Dobio je putovnicu da bi nas sramotio . Tko mu je to omogučio?

HOP