Pobuna “Mirka i Slavka” u titoističkom kradezeu, ali nitko ne želi priznati da je Pupi crni labud kradezea!

0
4746

Glavni HDZ-ov analitičar Robert Kopal zbunio je javnost izjavom o crnom labudu nakon loših izbornih rezultata vladajuće stranke, a u emisiji Točka na tjedan na televiziji N1 objasnio je je li došao do odgovora na pitanje što nisu znali da ne znaju.

– Neke odgovore na to pitanje smo našli, neki se još analiziraju, kaže Kopal.

– Kako možete biti sigurni?, pitala ga je urednica i voditeljica Nataša Božić Šarić.

hdz

– Zato što imam dokaze, kaže Kopal.

– Sigurno ne postoji još nešto?, pitala je dalje voditeljica.

– Sigurno nakon što se provede analiza još će se neki odgovori iznaći, ali sada već postoji dovoljan broj činjenica na to što se dogodilo. Rado bih se refereirao na izjavu koju sam dao tada. ‘Dobar sam boj bio, trku završio, vjeru sačuvao’. Govorim o tome da sam sačuvao vjeru da kampanja treba biti afirmativna, ne svjetonazorska. I onda dolazim do crnog labuda. Rezultat od 4 mandata nije zadovoljavajući, očekivali smo više. Ja kao voditelj kampanje jesam dio odgovornosti, kaže.

Na pitanje je li ponudio ostavku, kaže: – Apsolutno sam užem i širem rukovodstvu rekao da sam odgovoran. Nitko ne bježi od odgovornosti, ali svejedno nam se dogodio crni labud.- piše N1 gluposti.

Ovaj Kopal je metroseksualac po novom svjetskom poretku. Frizurica, odjela i hrpa gluposti, crni labud i ostala sranja…Izmislio je crni labud Kopal unutrašnjeg neprijatelja u HDZ-u. On je kriv za očajno dobar razultat (nisu zaslužili niti jedan mandat) očajno korumpiranog kradeza. Kradeze je ukenjao sve oko Agrokora, osmislio Borg grupu za izvlačenje love, izvodio komediju oko IDS-a i Uljanika, a o bogaćenjima kradezeovaca da i ne govorimo… Ideološki postao je HNS i samo čekamo da Pusićka preuzme kradeze. To crni labud nije primijetio, kao i mejnšit mediji.

Svo vrijeme upravlja kradezeom Milokrad Pupovac. Ali kako vidimo dojadio je i Srbima Pupovac, bijedan broj Srba izašao je na izbore u Srbiji. Neki od naših suradnika u Srbiji govore da stalno pisanje našeg portala protiv etnobiznismena je urodilo plodom, a poglavito ovaj naš plakat uz one kretenske Milokrada Etnobiznismena.

received_551539275370048

Linta i ekipa poslije ove slike teško su više išta mogli objasniti narodu. Pitali smo ih da li svi oni zapravo rade za HDZ, kada HDZ poziva na glasanje za Pupovca! Kada smo još doznali kolike poticaje ova politička klika nadovezana na HDZ dobiva, odustali smo dati podršku priljepku HDZ-a. Toliko buči protiv ustaša, a onda surađuje sa HDZ-om- komentirao je jedan traktorista iz Busija za naš portal.

U kradezeu su se pokrenule “nove struje”, Kovač i Stier koji su do sada mirno šutili i gledali kako Plenkonja uništava državu sada bi nas spašavali. Iseljava narod. Radi nas budalama na referendumima Plekonja, a oni se sada probudili.

Struja bliska Brkiću po mišljenju medija ruši Plenkonju. Nama se čini da je upravo ekipica oko Plenkonje preko medija ratovala sa Brkićem, koji nema veze sa aferom SMS.  Nabacivala mu krivnju mjesecima kako bi svjedok Varga tako nešto rekao na sudu, a pravosuđe je ko jedan veliki kupleraj iznosilo činjenice iz te afere u javnost. Sve kako bi se što više se uguzilo Plenkonji. Kada je Plenkonja na izborima malo posrnuo, a Pupovac još više, panika u kradezeu je izmislila crnog labuda Kopala i unutrašnjeg neprijatelja u kradezeu, a radi se zapravo o crnom Milokradu, kojeg nam je svima dosta!

hdzsdp

Kradeze i stranka dugih prstija imaju sve veću oporbu jer je svima dosta crnog labuda Milokrada.
HOP