Bunjac za kojeg kažu da je lažni HOS-ovac napada lažnu arhitekticu Palfi

0
6065

/IDEMO DELAT!/
Žalosno je gledati kraljicu Živoga zida kako javno laže da ne zna tko je poskrivečki snimao sastanak u stanu Vuletića i poslao izrezani video Jutarnjem listu. Čak mi i sam Vuletić upravo piše da je zgrožen tim postupkom i da je sve učinjeno bez njegovoga znanja.

FB_IMG_1559797030684
Još je žalosnije gledati formalnog predsjednika stranke koji poziva na izgradnju Živoga zida, a uz njega su isključivo oni koji primaju plaću ili honorare od stranke. Na trenutak me podsjetio na Milana Bandića koji također podršku kupuje novcem ili podjelom “funkcija”.
Gdje su sada svi oni aktivisti koji su bili spremni dati zadnju minutu svoga privatnoga vremena i zadnju kunu iz vlastitoga džepa da bi branili interese Živoga zida, a preko njega hrvatskoga naroda?

FB_IMG_1559436106997
Zašto ne stoje uz svoga predsjednika, već je više od 4/5 članstva na strani ljudi koji prema Sinčićevim riječima žele “fotelje, novac i moć”.
Vrijeme manipulacija očito se približilo kraju, ostaje još samo jedno rješenje, a to su unutarstranački izbori.
Na žalost, svi koji znaju na koji način funkcionira stranka svjesni su da su šanse za bilo kakve izbore, a osobito demokratske, upravo minimalne.
Borit ćemo se do kraja, to svakako uračunajte.-piše “HOS”-ovac Bunjac za lažnu arhitekticu Palfi.

Bunjcu dvije narodne; s kim si takav si i tko liježe sa djecom u krevet diže se popišan…

Za Bunjca HOS-ovci tvrde da nikada nije bio u njihovim postrojbama, iako su ga kao takvog promovirali Smećernji i Bljutarni list.

Bunjac zna da je odvjetnik Mario Poljak ( afera SMS) podigao kaznenu prijavu protiv Pernara zbog falsificiranja potpisa i same izborne prijevare. Znači Pero krivotvoritelj je stavio na čelo ovo dvoje-Slinavčića i lepoticu Palfi. Batata duo…Jedino po čemu su poznati je uzgoj Batata.

Bunjac zna da se Sinčić borio protiv Erste banke i onda kod nje uzeo kredit. Bunjac zna da se Sinčić borio protiv ovrha i kupio ovršenu kuću.

Bunjac zna da je Palfi lažna arhitektica, koju su promovirali u Gloriji, a žena ima jedva srednju školu. Drugim riječima ušao je u klub bezveznjaka i sad je jedan od njih.

Bunjcu kao HOS-ovcu ne smeta što Pernar svako malo jede sa četnikom Obradovićem ili Malagurskim.

Prema tome nisi za žaliti kao niti oni koji su ove prevarante i muljatore birali.

Još prije pet godina mag. Ingrid Runtić sve je rekla o Sinčiću i Pernaru u emisiji Nedeljom u 2, u 7 dnevnom i na HOP portalu , a narod ih zdušno plaća sve ove godine. Zato Bunjac naj s’rati!

Dok su im kontrolirani mediji i Dnevno dizali rejting mi smo napisali stotine tekstova o tim lutkama na koncu.

Ovi muljatori mogu dobiti prostor kada žele u gradu, ali mag. Ingrid Runtić ne može godinama i na nekakvim je listama čekanja.

Gdje su sada svi oni kreteni koji su nas napadali godinama u svezi njih? Sada nas napadaju zbog drugih lažnjaka.

 

 

HOP