Sve više potezanja za našim teritorijem nakon što je Plenković potjerao Hrvate u Irsku i novac za vojnu snagu darovao Pupovcu i udruguma koje mrze Hrvate

0
2039

“Danas se u Kninu  vijori šahovnica koje tamo nikad nije bilo”…tako laže lopovsko-četnički vođa o nama dok naš nesposobni i prosrpski kadar u MVP-u šuti.

Sve župe današnje Banjolučke biskupije crkveno su pripadale Zagrebačkoj, Kninskoj i Krbavskoj biskupiji i politički bile sastavnim dijelom srednjovjekovne države Hrvatske.
Od Vrbasa do Une prije dolaska Turaka živjeli su samo katolički Hrvati i govorili su ikavsku čakavicu, a bliže Uni i Savi i kajkavicu
Srbi i Bošnjaci nemaju nikakva povijesna prava na teitorij od Vrbasa do Une jer nikad nisu te krajeve zauzeli ognjem i mačem, nego su ih dobili na dar od turskoga osvajača tih iskonskih hrvatskih krajeva. To je prava istina o povijesti. No Vlasi, Srbi i tzv. Bošnjaci lažu kako bi se dokopali hrvatske zemlje i za sada im odlično ide…
EVANĐELISTAR KNEZA MIROSLAVA JE HRVATSKI SREDNJOVJEKOVNI SPOMENIK POHRANJEN U NARODNOM MUZEJU U BEOGRADU

Političari iz Italije počinju ponovo potezati za Dalmacijom i Istrom jer vide užasnu mržnju IDS-a prema Hrvatskoj pa i dijela prosrpkih kadrova u Istri I Dalmaciji. Svemu tome je kriva politika Plenkovića i njegovog dječjeg vrtića. Nije stvorio čvrste temelje državnosti.

ids 2miletićmodrić

Screenshot_20190609-093446_Facebook

Zbog toga se pojavio i Orban i njegovo posezanje za Hrvatskom, a iza kojeg se skriva rusko pokvareno ucjenjivanje kako bi ovladali Slavonijom i Dalmacijom. Rusi kupuju na veliko Hrvatsku i usput nas pljuju na veliko  i koriste Srbiju, Austriju i Mađarsku da nas blate u svijetu.

Screenshot_20190609-092904_Samsung Internet

Kršćanska i bogata Hrvatska njima je problem.

Desetak bijednih zrakoplova Plenkovićeva vlast ne može kupiti za obranu zemlje, a za soroševske udruge izdvaja 2 milijarde!  Znači daje Plenković novac da nas blate u svijetu umjesto obrane zemlje! Da ne dobiva donacije američke opreme mi bi bili goli i bosi. Hvale se naši opremom, koja je većinom iz donacija NATO pakta. Donacije bi bile i veće da Ameri imaju svoj utjecaj u Hrvatskoj. Ali potpuno je drugačije. Naši privrednici i političari sve rasprodaju i daju Rusima, sa druge strane mediji svakodnevno na desnici napadaju Amerikance?!  Napadaju se i njihovi fondovi, ali se ne napadaju oni koji su u tišini između neuspjelih referenduma preuzeli Agrokor i ovladali Slavonijom…

Desnica je skroz okrenuta Rusima. Onim istima koji su dozvolili pokolj pola milijuna Hrvata 1945. godine i stali uz Jasenovačku laž o 750 000 ubijenih Srba. Hvali se na desnici i Orban koji bi otimao našu zemlju.

U principu nitko ne vidi da imamo svega 5000-6000 aktivnih vojnika, slabu opremu, nema obuke za građane u svezi znanja i baratanja oružjem, niti imamo vojni rok, a sve je to idealno za ovakve provokacije iz susjedstva.

EU nas preko Macrona i Merkel želi uništiti i jedino jaka veza sa najvećom silom svijeta može nas vojno održati.  Naravno trebamo imati i dobre odnose sa Rusijom, ali Rusija već godinama prijetnjama preko svog veleposlanika pokazuje da nije spremna sa nama razgovarati smisleno jer mora udovoljavati šizofrenoj Srbiji, da bi opstala u regiji.

HOP