Keleminec na kontra skupu ispred Podravke optužio SDP da su otjerali 1500 radnika i rasprodavali i zatvarali dijelove Podravke

0
2262

https://www.youtube.com/watch?v=NVJ5mQRvBC8&fbclid=IwAR29Y30LzZh_ZdrpCW2cHpNJGv8iNTd5glC4xn0UiTHzGb5gutJWgLKG6jE

Keleminec na kontra skupu ispred Podravke optužio SDP da su otjerali 1500 radnika i rasprodavali i zatvarali dijelove Podravke

Prosvjed u organizaciji SDP -a i Mladena Kešera ispred Podravkine sedmerokatnice doživio je potpuni neuspjeh.

Na prosvjed  se nisu odazvali koprivničanci, podravkaši , a niti koprivnički SDP. Na prosvjed ispred sedmerokatnice došlo je 50- tak Kešerovih članova iz Kalnika.

Na iznenađenje Kešerovih SDP-ovaca na kontra prosvjed došlo je 10 – tak članova A – HSP sa Draženom Kelemincem.

Dražen Keleminec preko razglasa pozivao je SDP da mu odgovore zašto su prodali Studenac, zašto su zatvorili Mlin i Pekaru, zašto su zatvorili preradu mesa u tvornici Mesne industrije na Danici, zašto su htjeli prodati Belupo i zašto su otpustili 1500 radnika iz Podravke.

Dražen Keleminec prozvao je  SDP da su ukidanjem Mlina, Pekare i prerade mesa oštetili i uništili  podravskog seljaka koji više ne može prodavati svoje žito, svinje i krave Podravki.

SDP je zatvorio Mlin i Pekaru, otpustio radnike, a spašavao radna mjesta u Ljubljani Žitu. Sada umjesto da u Podravini jedemo podravski kruh, jedemo slovenski kruh !

SDP je zatvorio preradu mesa u Koprivnici , a Ivici Todoriću i PIK Vrbovcu dao da za potrebe Podravke oni rade preradu mesa. Čiji je bio interes da Podravka plaća Ivici Todoriću da oni rade za Podravku,  umjesto da smo sami radili kao i svih godina.

Zvonimir Mršić nakon odlaska iz Podravke  na račun toga se zaposlio u Agrokor , a vidimo da se tu nisu radili interesi našeg kraja već osobni interesi.

SDP je na pozive Zorana Milanovića, Željke Antunović i Ive Josipovića zapošljavao svoje stranačke kadrove u Podravki, a kao što smo rekli bez milosti otjerao 1500 radnika iz Podravke.

Sada opet SDP i Mladen Kešer manipuliraju sa javnošću prikazujući da Pekmezara odlazi iz Podravke. Nema prodaje tvornice Voća i  ne odlazi iz Podravke , a niti radnici ne dobivaju otkaze. Da je SDP i dalje na vlasti u Podravki,  radnici tvornice Voća sigurno bi dobili otkaze i bili potjerani iz Podravke.

Podravka ima svoje pogone i u Varaždinu i u Ludbregu i u Rovinju tako da radi objektivnih razloga prerada pekmeza radit će se u Varaždinu.

Kad je SDP vladao Podravkom nije se sjetio nagrađivati radnike ! Predsjednik Uprave Marin Pucar koji nije stranački obojen za Božić nagradio je svakog radnika sa još 1500 kuna, svim radnicima sa malim koeficijentima povećao je plaću za 1000 kuna, a ostalim radnicima za 300 kuna. Sada je ponovno donio odluku da ponovno nagradi radnike sa novih 1000 kuna.

SDP i Mladen Kešer mislili su  preko Podravke,  lažima i manipulacijama pridobiti za sebe jeftine političke bodove ali plan im nije uspio.

Na kraju moram reći da iza nas  ne stoji Uprava Podravke već smo vašim dolaskom pred Podravku dočekali priliku da vam u lice kažemo kako ste upravo Vi iz SDP-a prodavali i ukidali dijelove Podravke , a time i protjerali 1500 radnika  rekao je Dražen Keleminec.

HOP