EU IZBORI: Otkrivamo krađu glasova na biračkom mjestu!

0
7090

U Milni Apis je objavio da naš predsjednik Neno Doždor nije dobio ni jedan glas-objašnjava Keleminec iz AHSP-a.

received_2451285004922825received_605308363290127received_475204643231989

On je slikao svoj glasački listić gdje se vidi da je glasao za A-HSP i zaokružio sebe, Supruga je glasala za njega i tu je listić, sin je glasaao za njega i susjed je glasao za njega 100 %, ali po APISU nije dobio niti jedan glas.

Nevjerovatno , pa gdje su onda nestali? APIS nam prikazuje da smo dobili 8 glasova kao lista , a samo 1 glas i to Zdenka Perković . Na prošlim izborima u Sinju u 18, 00 sati došao je na glasanje naš predsjednik iz Sinja Ante Vuković i rekli su mu d ane može glasati da je već glasao. Pa kako je glasao kad je tek došao glasati. Nisu mu dali da glasa. Putovao je do tada iz Varaždina. -tvrdi Keleminec.

Državno izborno povjerenstvo

Predmet : Prigovor koji dokazuje izborne prevare od strane Apisa !

Autohtona – Hrvatska stranka prava već odavno sumnja na regularnost izbora od strane Apisa. Znamo svoje brojčano stanje u Koprivničko – križevačkoj županiji i 100 % smo sigurni da smo dobili više od prikazanih 214 glasova.
A – HSP ima svoju organizaciju i u Milni , a po Apisu lista je dobila samo 8 glasova.
Po Apisu, samo je Zdenka Perković na listi A-HSP dobila 1 glas u Milni. Naravno da Apis ne zna da A-HSP ima svoju organizaciju u Milni.
Pitamo Vas, a gdje su glasovi našeg predsjednika Nene Doždora koji je glasao za sebe ? Gdje je njegov glas završio ? Supruga je glasala za njega, sin je glasao za njega, prijatelj je glasao za njega ??
Pitamo Vas gdje su završili glasovi ? Neno Doždor fotografirao je svoj listić i listić svoje supruge pa Vam ih šaljemo kao dokaz da su i ovi izbori namješteni i lažirani !
Pitamo Vas zašto u Apisu nema kontrole i promatrača ?
A – HSP u Koprivničko – križevačkoj županiji ili nekoj drugoj županiji dobije 1000 glasova, a Apis nam prikaže da smo dobili 214 glasova !
Zbog Milne ne priznajemo ove izborne rezultate, a pitamo se i kako mediji već u 19, 00 sati znaju rezultate ?? Izlazne ankete ? Ma to je samo za naivne !
Vladimir Šeks je rekao da ni na jednim izborima u Hrvatskoj , Hrvatski narod nije odlučivao na izborima !
Pitamo Vas tko odlučuje koliko će koja stranka dobiti na izborima ? Ako je tako kako Šeks kaže onda u Hrvatskoj ne postoji demokracija već totalitarni sistem.
Tražimo da nam odgovorite kod koga su završili naši glasovi ??

Autohtona – Hrvatska stranka prava
predsjednik Dražen Keleminec

Jesu li nas pokrali kao i za referendume? Koliko je ovakvih slučajeva u Hrvatskoj?

HOP