Kolinda je odlične veze u NATO- savezu negdje usput pogubila, odnose sa Amerima narušila i upala u Vučićevo živo blato

0
3136

FB_IMG_1547032929613

urednik Igor Drenjančević

-Znajući i danas koliko mi i dalje prigovaraju i koliko su mi neki tada prigovarali i napadali me radi njegova posjeta, najlakše bi bilo otkazati taj posjet. Da sam mislila na sebe i na svoj ‘rejting’, to bih zasigurno i učinila. Ali kako ću krenuti u ispunjenje onoga što sam obećala obiteljima diljem Hrvatske ako ne pokrenem prvi korak bez obzira kakvi rezultati i posljedice bile”, kazala je Grabar Kitarović na predstavljanju knjige “Nestali u Domovinskom ratu 2”.-izjavila je predsjednica i ponovo uprskala…

Ovaj video idealno pokazuje svu glupost naše politike i ulogu očajnih savjetnika kraj predsjednice. Vučić je doveo svoje poslušne novinare i napravio dar mar u Zagrebu, a Kolinda je zabranila novinarima postavljati pitanja koja škode Vučiću. Na što je to ona ponosna? Bilo bi dobro da svatko vidi ovaj video i sva glupost bi isplivala na površinu.

Organizirala je proslavu dana vojske Srbije u Mimari, organizirala je skup srpskih nacionalista koji su tražili obnovu plana Z4 u Lisinskom i posjetu centru četničije u Hrvatskoj, Vrginmostu. Upravo pravovremenim informacijama sa terena urednik HOP portala I. Drenjančević znao je sva kretanja Vučića na terenu, u Vrginmostu i potpuno razgolio Vučića u Bujici. Tada je bilo jasno da je Vučić došao ojačati četničiju na terenu. S druge stane Kolinda je zabranila zajedno sa vladom skup udovica protiv četnika Vučića.

Današnja savjetnica Hrga pokušava sprati neviđena sranja oko posjete Vučića i u potpuno krivom trenutku, kada je otkrivena veza HDZ-a i četništva na terenu, pad HDZ-a na EU izborima,  ona pere Kolindu od toga događaja uspoređujući Tuđmana i Kolindu, odnosno njegova nalaženja sa Miloševićem.

Kolinda tim izgovorenim tekstom još se više uvalila, jer je zapravo priznala da je nemoćna u odnosu na Vučića,nije pokazala državnički odnos niti razinu djelovanja jednog Tuđmana. I sama usporedba još joj je priskrbila negativne konotacije…jer nema šanse u usporedbi sa predsjednikom Tuđmanom, ma što mi mislili o njemu. PR jednostavno je zakazao i nanio joj ogromnu štetu, a s druge strane čeka ju Škoro (ako se kandidira bez takvih katastrofalnih mrlja). Tim njenih stručnjaka zabio je sam sebi autogol. Ako znamo da u taj krug glupih izjave ide i ona da ćemo biti kao Švicarska jer nam ona to obećava, stanje je s njenom kampanjom je još gore.

S druge pak strane Čermak, Rusi i Milanović sve će učiniti da ju sruše,a ona je inicijativu tri mora i povezivanje sa bliskim zemljama potisnula u drugi plan i tako se odmakla od Amera i stala uz glupe soroševske planove Macrona i Merkelice, odnosno uz Plenkonju iz Pupi landa. Sve su to očajne greške njene i njenih savjetnika.

Inicijativa tri mora dala bi joj podršku Amera, nama značajno logičnijeg saveznika od Merkelice, koja nas želi zbližiti sa Vučićevim luđacima u vlasti i sigurno ju gura u provaliju. To njena savjetnica vjerojatno zna, ali nije jasno zašto ju gura u ambis i da sama sebi skače u usta. Kolinda je odlične veze u NATO- savezu negdje usput pogubila, odnose sa Amerima narušila i upala u vučićevo živo blato. Baš kao i Plenković koji je sve konce prepustio prosrpskom lobiju i rastjerao Hrvate u inozemstvo gore nego Tito. 

Kolakušić i Škoro uzeti će veliki dio njenog kolača i ako netko na ljevicu stavi boljeg protivnika od aferaša Milanovića- koji batina branitelje po crkvama, ona će bit u velikim problemima… U mnogo čemu odlučuje i zdravlje M. Škore koje je znatno narušeno, a mi mu želimo da njegovo srce sve to izdrži.

Kolakušić je značajna prijetnja Kolindi, ali pravi protivnik je Ruža Tomašić koja bi na krilima podrške iz EU izbora napravila  dar mar Kolindi. I naravno ojačala još više položaj desnice za parlamentarne izbore. Čini se da upravo iz te panike izmišljena su nova lica u politici iako bi bilo logično gurnuti Tomašićku u borbu sa Kolindom, koja nažalost iz obiteljskih razloga ne želi u ovaj boj. Milanović nije adekvatan protivnik.

Kolinda ima još nekih kredita kod onih naivnih, više zbog majice repke, a da bi preokrenula birače u svoju korist mora hitno promijeniti savjetnike i političke prioritet, a to je u njenom slučaju za sada tek velika bajka.

HOP