Kuharica iz područne škole mijenja Bunjca

0
5638

Snježana Sabolek pokrenula je postupak zamrzavanja svog dosadašnjeg radnog mjesta kuharice u područnoj školi Dekanovac kako bi mogla preuzeti mandat saborske zastupnice iz redova ŽZ. Zahvaljujući Vladimiri Palfi, ona postaje vlasnica mandata do slijedećih parlamentarnih izbora.
Spavaš li mirno Bačiću Branko 😂

Ma koliko sam samo doživio uvreda ,sektaški nastrojenih živozidaša, ukazujući na Pernarovo,Palfičino i Sinčićevo korištenje ovršenika za vlastitu političku promidžbu.
Cvjetkovići nisu jedini koji su direktno iz svog džepa platili lezilebovićima iz ŽZ ulazak u Sabor.

Dakle Pernar se vraća u Abecedu demokracije kao predsjednik, ali se neće zvati Abeceda demokracije 😂

Nije niti moglo biti drugačije. Noževi su izvučeni, samo je pitanje tko će dobiti prvi pod rebra. Zamislite što bi se dogodilo da su došli u poziciju vlasti ? Živi zid će se definitivno raspasti što će za posljedicu imati podjelu njihovog biračkog tijela na najmanje četiri stranke. Postavlja se pitanje, tko će preći prag ?

Raspad !
Živi zid je doživio sudbimu Laburista,Oraha i ostalih trećih puteva.
Nedostatak provjerenih kadrova osudilo ih je na propast. Ista sudbina čeka i Kolakušića.

Živi zid je jedina politička stranka u EU koja je poslala svog predsjednika u EU parlament, očito je Palfica izračunala financijsku stranu ovog mandata. Ovce birale, ovce izabrale, mislim da bi bilo previše tražiti samošamaranje birača ŽZ.

Mario Strinavić iz Blokiranih

 

HOP