Vučić javno poručio svome ministru Zoranu Babiću, ubojici Stanike Gligorijević da ga je on spasio odlaska u zatvor!

0
2229
Aleksandar Vučić javno poručio svome ministru Zoranu Babiću, ubojici Stanike Gligorijević u prometnoj nesreći da ga je on spasio odlaska u zatvor
Zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić hvalio se novinarima na presici kako ima uvid u sve njihove mailove televizije N1, a Vučić ga za priznanje javne špijunaže novinarskih mailova javno pohvalio
Lider srbijanske nazadne stranke Aleksandar Vučić nastavlja lupati kao otvoreni prozor. Koliki je propuh u glavi toga bolesnog čovjeka svjedoči i njegovo osobno obraćanje njegovom vjernom i dresiranom stranačkom psu dobermanu u liku ministra Zorana Babića. Na glavnome odboru Vučićeve SNS klike, održanom u sportsko – poslovnom centru Beogradska Arena, Vučić se izravno i prijekornim riječim obratio jednom od svojih glavnih poslušnika i stranačkih jurišnika Zoranu Babiću, podgojenom i glavatom ministru iz Vrnjačke Banje. Doskorašnjem ravnatelju “Koridora Srbije” Zoranu Babiću, njegov gospodar života Aleksandar Vučić osobno se obraća vrlo koloritnim riječima,onog pravog i pobjesnelog diktatora:
“Koliko sam ti puta Babiću rekao, što ideš u skupocjena ljetovališta? Što radiš na Brijunima,na Hvaru? Veliš, kako ima tvoj drug kuću na Hvaru i na Brijunima? Idi, bre,u Sopot kod druga jer naš narod nema drugove na Brijunima. A kad te napadaju i kažu da je Babić vozio u nesreći u kojoj je ubijena žena Stanika Gligorijević na naplatnoj rampi, tko je bio Babiću tu da te brani? Jedino ja! Nije Babić vozio da znate, ali neću da te branim za Hvar i Brijune.Neću da te branim kad naš narod to bude mogao plaćati. Onda, idi i ti. Hajde da si otišao jednom na Brijune i na Hvar, ali nemoj svake godine po dva ili tri puta!”
Na ovaj monolog Vučića, kao što se i očekivalo, njegov je kućni mezimac i dvorska luda Zoran Babić ostao nijem i šutio kao zaliven. Uz kratkog obraćanja bahatog i razularenog huligana Vučića, koji je prije neki dan oporbene političare javno pozivao na tuču šakama, nekoliko stvari isplivava na površinu. Najprije, njegova poruka Babiću da ga je jedino on obranio očite krivnje za ubojstvo nevine i nedužne 51- godišnje Stanike Gliigorijević u prometnoj nesreći na naplatnoj rampi kod Doljevca u istočnoj Srbiji. Babić je dužnik Vučiću, jer ga je on osobno kao glavni policajac, te vrhovni tužitelj i jedini sudac u bespravnoj i besramnoj zemlji bezakonja Srbiji oslobodio višegodišnje zatvorske kazne za smrt Stanike Gligorijević. Za tu tragediju nitko nije kazneno odgovarao, te je ispalo da je žrtva bila kriva što je bila živa, a ne vinovnik nesreće Zoran Babić, koji je jednom rukom držao volan automobila, a drugom rukom pisao SMS poruke na mobitelu. U trenutku sudara pogled mu je bio usmjeren ka mobitelu, a ne ka vozilu ispred njega na naplatnoj rampi. U tom vozilu ispred Babićeva auta sjedila je i žrtva Babićeve vožnje Stanika Gligorijević.
Zoran Babić ostaje tako vječno u moći i volji odlučivanja Aleksandra Vučića. Doduše, on je upravljao njime i prije te fatale epizode na naplatnoj rampi kao s daljinskim TV upravljačem. Jer,Zoran Babić uistinu je živi dokaz postojanja ljudi unutar SNS sekte s ugrađenom spravom zvanom mozak eliminator. Vučićeve otrovne i opake digresije glede Babićeva ljetovanja u Hrvatskoj umjesto u Srbiji dio su već od ranije poznate Vučićev mržnje, eto, i na sam spomen činjenice da netko iz Srbije ljetuje na hrvatskim otocima. Znamo za činjenicu da je Vučić i po njegovom vlastitom priznanju kao teenager i navijački huligan njegovog omiljenog srbijanskog kluba još osamdesetih godina prošlog stoljeća kampovao i u zimskoj i u ljetnoj sezoni po hrvatskim zatvorima kao sudionik huliganskim tuča na ulicama i stadionima u Zagrebu i u Splitu. Očito, nije ostao dovoljno dugo na preodgoju u Remetinecu kao primjerice njegov ratni suborac poražene srpske vojske Dragan Vasiljković, koji sad zasluženo i opravdano robija u Splitu.
Ima li mjesta bilo kakvom čuđenju i iznenađenju kad gospodar mraka i tame u zemlji Stradiji Aleksandar Vučić jučer još i hvalisavo i slavodobitno javno izjavi u Beogradu da je zamjenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić dobivanjem i javnim objavljivanjem novinarskih i uredničkih mailova i njihove novinarske uzajamne prepiske s radnog mjesta, a sve posredstvom Vesićevih tajnih novinarskih insajdera iz TV N1 sigurno napravio pravo i općenarodno i korisno društveno djelo. Špijunaža i kriminalno  i svuda u svijetu teško i zakonski kažnjivo hakiranje privatnih, u ovom slučaju novinarskih mailova uposlenih na televiziji N1 za Vučića su opravdani utoliko što ih smatra za njemu neprijateljski, prozapadni i američki medij u Srbiji!? Sve ima svoje granice, samo je ponekad ljudska glupost bezgranična.
Dragan Ilić
HOP