Četničke kape sa mrtvačkim glavama imaju poveznicu sa crnim vlasima i njihovim odrubljivanjima glava!

0
11752

FB_IMG_1547032929613

Urednik Igor Drenjančević

Jedan dio stvarne povijesti na ovim terenima stoljećima se lažira, te na osnovu tih laži gura  velikosrpski projekt. Danas najveći šovinist i srpski ekstremist na ovim terenima je Miodrag Linta. On se trudi ojačati četničiju među Srbima u Hrvatskoj, te BiH, a od naše elite više je nego dobrodošao, polaže vijence u Jasenovcu, sudjeluje u lažiranju broja žrtava u Jasenovcu, potiče Srbe na mržnju prema Hrvatima, jednostavno rečeno potiče šovinizam koji ima svoje suradnike u medijima, a koji su redom prosrpski.

jasenovac-linta-4linta

Linta je prezime crnih vlaha. Tko su crni vlasi? To su uglavnom romanizirani kelti. Kelti kao narod rasprostiru su se na cijelom području današnje Europe, pa čak i jedna zemlja ima naziv po njima, Vels. Romanizirani kelti dolaze iz Mauritanije, rimljani ih koriste za obranu svojih granica, a jedan dio dolazi u današnje dijelove naše zemlje i susjednih zemalja. U današnjim prezimenima koje imaju riječ crno, kara možemo sumnjati u crnovlaško porijeklo.

Ono što je zanimljivo vlasi koriste riječ karaula, koja se održala do danas u Srbiji, a predstavlja jedan vid obrane od neprijatelja, čak je JNA kadar često koristio tu riječ. Isto tako su poznati po činjenici da su se klanjali božici zemlje ženskom tijelu bez glave.

U borbama često su odsjecali glave protivniku jer su vjerovali da na taj način odlazi duša od ratnika , koje su se užasno bojali poslije smrti. Njihov stil ratovanja preuzeli su današnji četnici, koji imaju na kapama mrtvačke glave,a  kojima se želi pokazati da ta tradicija romaniziranih kelta još je u njihovim genima. Oni nemaju baš nikakve veze sa srpstvom, osim što su u jednom trenutku sebe prozvali Srbima.

Taj ritual odrubljivanja glava se zove dekapitacija. Iako su i gusari preuzeli tu simboliku nije poznato da li su to i oni činili, jer među njima nije bila samo jedna nacija…Dekapitacija nije način ratovanja samo kelta, ali je zanimljivo da do današnjih dana se održalo kod četnika.

U Dušanovom zakoniku jasno piše da se zabranjuje miješanje odnosno ženidbe crnih vlaha i Srba. Što je to danas stvorilo vidi se u šizofrenom ponašanju u samoj Srbiji. Crnim vlasima je bitno lažiranje povijesti kako bi opstali u ovoj zemlji.

Baš iz Srbije silno se pronosi tzv. slavenstvo i slavenski narodni melos. Slaveni kao pojam nastaju od riječi slovljati. Oni koji slično govore. Iz toga je izmišljen pojam slaveskih nacija, u što uopće ne vjerujem. Mnogi ruski povjesničari isto potiskuju sve više pojam slavenstva, a ruska ekspanzionistička politika koristi ovaj pojam kao razlog širenja u našu regiju. Baš Rus Majorov napisao je knjigu o velikoj Hrvatskoj i time nagovijestio neku drugačiju povijesnu istinu. Zanimljivo da tzv. slaveni svi redom Nijemce isto zovu, Nijemci. To u prijevodu znači da su to ljudi koji drugačije govore, oni slovljaju, a ovi su nijemi, jer drugačije govore. Nijemce stavljaju isti koš povjesničari sa germanima. Nazivaju ih germanima i spadaju u takve narode, ali je činjenica da to nije naziv za skupinu naroda, već skupinu ratnika koji koriste koplje ger. Što u prijevodu znači da je i priča o germanima izmišljena. 

Priča o Hrvatima u Iranu i Afganistanu promijenila bi povijest, a na žalost velikosrpskih lažljivaca izašla je knjiga o Hrvatima i u Ukrajini. Zbog toga danonoćno srpske televizije lažu o porijeklu poznatih Hrvata i tvrde da su Srbi. Laž je to kako bi opstala crnovlaška laž o njihovoj ekskluzivi. Upravo je najpoznatija crnovlaška obitelj Karađorđević koja je istrebljenjem Hrvata željela prikriti svoje porijeklo. Danas crni vlasi vladaju Srbijom i to je tako već 150 godina.

Kada sam naglasio koplje ger, treba naglasiti i dugo koplje hrvatskih konjanika, koje su koristili isključivo Hrvati i danas ga viđamo na sinjskoj alci. Borba sa dva mača isto je izum Hrvata koji se kasnije prenosi u Britaniju. 

Ako pak govorimo o nekim prezimenima, bijeli Hrvati iz Ukrajine imaju prezimena Špegelj ili Tesla, tako da je deplasirano govoriti kako je Tesla isključivo srpsko prezime, jer uopće nije, već je preko sektaške srpske crkve posrbljeno.  Dok je sigurno porijeklo Nemanjića hrvatsko.

Hrvati su ratnički narod, te su poznati plaćenici koji su ratovali i za Veneciju, a i u drugim vojskama pa su poznate činjenice kako su šveđanke plašile djecu: “ako ne budeš dobra doći će ti Hrvati”, u Njemačkoj; “sačuvaj nas bože kuge i Hrvata…Možda je i to razlog zašto nema sloge u narodu…

HOP