Svjetski učenjak Richard Lynn tvrdi da Srbi imaju nizak IQ, pa ga Srbi zbog toga proglasili fašistom!

0
5656
Kako je Srbin ukrao kineskog robota za pet minuta i zato se proglasio najpametnijim na svijetu
Balkanpress.com i vic dana u rubrici zabava:
Kinezi izmislili robota za hvatanje lopova. Pošalju Kinezi robota u Ameriku. I za 10 minuta robot uhvati 10 lopova. Onda pošalju Kinezi robota u Njemačku. Kineski robot u Njemačkoj za 10 minuta uhvati 20 lopova. Na kraju pošalju Kinezi robota u Srbiju. I za 5 minuta Srbi ukradu robota!
Pjesnik Raša Popov nije bio Kinez nego Srbin. Kazao je Srbima, ali ga nisu slušali ii razumjeli: “Tko laže, taj i krade, a tko laže i krade, taj i ubija.” Kako će ga Srbi i prihvatiti i vjerovati mu, kad su se u 19. stoljeću već za sva vremena odlučili za lopovluk Vuka Karadžića kao prvu nacionalnu vrlinu, u 20. stoljeću za laž Dobrice Ćosića zauvijek usvojili drugu nacionalnu vrlinu, a u 21. stoljeću za ubojstva u ratu i u miru po scenariju Vojislava Šešelja proglasili za treću nacionalnu vrlinu! I sve to vele, opravdano je u ime srpstva i svetosavlja nebeskog naroda.
Eto, sad su i Irca Richarda Lynna proglasili u tjedniku Nedeljnik.rs za “fašista, nacista i rasista” jer taj svjetski učenjak i psiholog veli da je prosječni IQ u Srbiji 90. I odmah idu srpski komentari da je posrijedi svjetska zavjera protiv nebeskog naroda. Odoše Srbi nebu pod oblake. S visine Olimpa dojmi im se, još kad se užive u ulogu vrhovnoga grčkog boga Zeusa, mitološkog gospodara svijeta, da su oni pozvani i izabrani, onako baš mesijanski, zavoditi red na planetu, da se sluša samo njihova riječ, da se samo oni pitaju. I onda vele da nisu mitomani i da njihova dječja i bujna mašta ne radi svašta. Kad bi netko pravio svjetske testove i rang liste najbahatijih, najumišljenijih i najprepotentnijih naroda svijeta, Srbi bi 100% gledali svijet s visine Olimpa. I odlika glupaka i budala je da misle da su najpametniji, najbolji, najveći, najjači… Srbi su u tome bez premca prvaci svijeta. Srbi imaju devizu: “Hvalite me usta moja kad me nema drugi pohvaliti.” Kao svi glupani i budale Srbi ne pate od viška skromnosti. Hvalisavost i razmetljivost, kao i optimizam bez pokrića je u biću prosječnoga Srbina.
Glupom je nemoguće dokazati da je glup. Kao što je mladost i ljepota iz mladosti prolazna i pamet nije prijelazna, a nije ni zarazna. Pored mnogih drugih faktora leži i u genetskom kodu. I Srbinu je genetski križanom s narodima s Istoka s nižim kvocijentom inteligencije i takvim trajnim genetskim zapisom nemoguće dokazati da nije ni pametan, ni najpametniji na svijetu. Ali, zato se Srbin voli hvaliti Karadžićevim krađama, Ćosićevim lažima i Šešeljevim ubojstvima kao nacionalnim srpskim vrlinama. Čega se pametan srami, time se lud i glup Srbin ponosi. Srbin je u vicu ukrao robota detektora lopova za pet minuta i oborio svjetski rekord. U svakoj šali, vele, ima i pola zbilje. No, problem nastaje kad Srbi kao svjetski prvaci u laži, lopovluku i ubojstvima pomisle da su time postali najpametniji narod na svijetu. Ostatak planeta laž, krađu i ubojstvo drži najgorim čovjekovim obilježjima, većim od svih ostalih velikih ljudskih mana. Srbi laž, krađu i ubojstvo smatraju najvećim ljudskim vrlinama. I tu nastaje nesporazum Srba s ostatkom svijeta. Zato nitko na svijetu Srbe i ne vidi kao najpametnije. I samo se onda Srbi čude kako to nitko ne cijeni njihovu pamet, oličenu u njihovim svjetskim rekordima laži, krađe i ubojstava.
HOP