Božinovićevi policajci (ex četnici) ne vide otimanje i ometanje tuđe imovine kada to radi četnik povratnik

0
13283

Samo u Hrvatskoj može vlast biti tako retardirana da nakon strašnog krvavog rata zapošljava srpske teroriste i ubojice u hrvatskoj policiji. Samo u hrvatskoj policiji vjeruje se takvim kadrovima. Hrvatska vlast time je ismijala sve poginule u ratu. Ali tu nije kraj bestijalnosti i blasfemiji, hrvatska policija u slučaju Gvozd štiti srpskog teroristu kojeg prijavljuje Srbin – lojalan ovoj državi.

U  općini Gvozd je svima više dosta policije. U toj policiji je zaposlen sin srpskog teroriste Pave Dugošije ( bio kapetan prve klase, šef tenkovske jedinice u Lasinji), te dva srpska terorista Ljuban Pajić i Jovo Sokolović. U SDSS-u općine Gvozd, Topusko, Krnjak, Vojnić puno je srpskih ekstremista, te policajci teroristi kao da su dio su tog srpskog folklora.

Slučaj Dragić jasno pokazuje da policija, te lokalna politika svjesno ugrožavaju život poštenih građana koji se ne slažu sa srpskim ekstremistima. Obitelj Dragić godinama maltretiraju ekstremni Srbi, četnici i drugi srpski luđaci. Već dobivene presude za nasilje nad njima na sudovima padaju i idu na ponovna suđenja. Policija u većini slučajeva ne čini ništa u svezi zaštite obitelji i malodobne djece obitelji Dragić, već poput nekakve zločinačke organizacije terorizira obitelj Dragić nečinjenjem ništa, štiteći srpske zlotvore. To se događa u Hrvatskoj 24 godine nakon stravičnih pokolja na Banovini počinjenih od strane srpskih krvoloka i zločinaca. Pravobraniteljica Lora Vidović ne usudi se pomoći učinkovito u ovom slučaju, ona se više bavi Thompsonom, četnike zaobilazi u širokom luku…

received_479653372793183

Srpski terorista Galogaža po hrvatskim policajcima nema vozilo srpskih tablica te je hrvatski državljanin…Na slici se jasno vidi crveni krš, Opel Corsa da ipak postoji, srpskih oznaka. Kako državljanin Hrvatske može voziti vozilo srpskih registracija ako nije državljanin Srbije? Prema policajcima iz Gvozda sve je moguće.

received_713624249092611received_731797250569233

Seljani sela poslali su nam slike i traktora na kojem ovaj srpski terorist kosio travu na njivi koja uopće nije njegova, znači oteo susjedovu njivu. Policiji to nije ometanje posjeda, te ovaj srpski batinaš za zasluge na četničkoj strani danas radi u ovoj zemlji što želi. Policija nije pronašla tragove traktora, trava se sama pokosila, došao E.T.,  policija nije pronašla traktor, naravno neregistriran , već je sve izmislila skromna obitelj Dragić. Tako prema policiji Dragići su luđaci, a ovaj jadni srpski četnik je nevin. Da mu vidite ono odurno lice i krvoločan pogled bilo bi vam jasno koliko su policajci u Gvozdu pokvareni. 

 

Zadnji slučaj Dragićevih je vrlo indikativan, policija u svome dopisu otvoreno laže da policajac na uviđaju ometanja posjeda Dragićevih nije vidio traktor kojim je nekadašnji srpski logorski čuvar i batinaš Galogaža upravljao, iako je oteo  dio posjeda Dragičevih te ga obrađivao traktorom kao svoju njivu. Policajac, nekadašnji četnik došao je na uviđaj i nije vidio traktor koji mu je bio pred nosom. Drugim riječima radio se lud kako bi zaštito druga četnika koji ometa posjed Dragićevih. Ali svi su se zeznuli u jednom detalju…

Ljuban Pajić policajac četničke Krajine koji je obuku završio kod tzv. kapetana Dragana, osuđenog ratnog zločinca došao je na uviđaj. On i nekadašnji četnik Galogaža koji je ometao posjed Dragićevih znaju se iz djelovanja protiv Hrvatske za vrijeme genocidne SAO Krajine. Jasno je našao ovoga četnika u tuđem polju što se vidi na slici. Isti policajac Pajić više puta je dolazio na uviđaj. U svezi istog problema. Pajić ex četnik a danas hrvatski policajac čak je ustanovio da se radi o njivi Dragićevih, ali sada se više ničega na sjeća…

Policija u Gvozdu prema Dragićevima primjenjuje dva načina maltretiranja. Prvi je da dolaze kada više nema dokaza i znatno kasnije od samog događaja, a udaljeni su od kuće Dragićevih par kilometara ili šalju bivše četnike na uviđaj ili šalju policajke poput neke Brajdić koja dolazi na uviđaj kada vijećnik SDSS-a prijeti silovanjem žene i kćeri (8), ne poduzima ništa u svezi toga , a samu istragu ponavlja 8 mjeseci kasnije nakon što nije slučaj predala DORH-u! Znači šef policije u Gvozdu šalje na uviđaj istu policajku 8 mjeseci kasnije od događaja,  iako ista nije obavila svoj posao? Ima li ovo ponašanje prema Dragićevima oblike zločinačke organizacije? Policija dozvoljava nekolicini četnika, reformiranih četnika i lokalnih sileđija da provode teror nad Dragićevima godinama. 

Slučaj Dragić sličan je novinarskom tekstu o velikom privredniku iz Rijeke protiv kojeg je svjedočila sestra premijera Nikice Valentića, potvrdila na sudu kako je čula od njegove majke da je isti ubio mladu djevojku u prometnoj nesreći, to isto je čula i druga svjedokinja i iznijela na sudu, ali zato što su ti podaci nestali ili nisu unijeti u podatke u policiji jer se radi o sinu velike glavešine sutkinja Pleše koja bi trebala znati da naše institucije su pune lažiranih dokumenata i izbrisanih slučajeva presuđuje u korist druge strane bez obzira na svjedočenje. U slučaju Sanader jedan svjedok je presudio u ovome niti dva nisu dovoljna, a u slučaju Dragić niti svjedoci niti dokazi nisu dovoljni!

Hoće li i unutarnja kontrola se uključiti u ovu organizaciju policije protiv Dragićevih?

Ili će morati naručiti satelitske snimke od NASE jer četnički neregistrirani traktori jure na kerozin pa ih tzv. naši policajci, a nekdašnji četnici dobro ne vide zbog brzine, a tragove u polju rade ni manje niti više nego četnici vanzemaljci.

HOP