Dok Šeparović prijeti Penavi u svezi ćirilice, učiteljica srpskog u Hrvatskoj dodjeljuje priznanja srbočetnicima iz Beograda!

0
12788

Predsjednik Ustavnog suda Miroslav Šeparović rekao je u nedjelju kako od lokalne vlasti u Vukovaru očekuje da provede odluku Ustavnog suda o uporabi jezika i pisma nacionalnih manjina kojom je određeno da se prava srpske nacionalne manjine u tom gradu moraju unaprijediti te da oko toga ne bi želio polemizirati s vukovarskim gradonačelnikom Ivanom Penavom.

Znači drug Miroslav “zapovedio”  da se poštuju želje “nebeskog naroda” što u prijevodi na njemački bi značilo Ubermenscha ne diraj dok spava… Srpski Ubermenschi su to zaslužili silovanjem, klanjem, likvidacija u tom istom Vukovaru. Bravo Miroslave zato te narod plaća, slušaj ti Milokrada .Milokrad  Ubermensch će da nam odredi “meru”, a ako nećemo slušati Miroslava oliti Milokrada će da najeb*mo…jer ustavni sud treba da slušamo ko u Srboslaviji. Ma koliko nas Srbi pobili mi njih moramo služiti, to nam govori ustavni sud iliti ga ustavni ud. 

– Ako stradalnici Domovinskog rata 28 godina čekaju na pravdu, e pa onda u ovoj državi u kojoj se kunemo u Domovinski rat i u branitelje i u Vukovar, onda doista shvatite da svi drugi morate čekati dok naši ljudi ne naiđu na pravdu i dok Vukovar ne nađe svoj mir. A naći će ga kad oni koji su ga tuklli i razarali budu za to i odgovarali, rekao je Penava.

Na to je Miroslav od ustavnog uda rekao da će možda poslati policiju. Nema što obranili smo se od četnika da bi četnike zapošljavali u policiji koja će progoniti Hrvate. 

Pa evo kako to izgleda u Vrginmostu, gradiću gdje su reformirani čedosi na čelu grada, osim što jezivo mrze Hrvate, oni su iz te mržnje promijenili ime gradića  Gvozd u Vrginmost, naravno uz pomoć kradezea. Mogu li Hrvati u Srbiji pomisliti da mijenjaju imena gradova? Ne mogu.

Lokalna učiteljica srpskog jezika došla je iz Beograda da podučava srpsku “decu”. Hrabri pravoslavac Dragič priznaje državu Hrvatsku i za hvalu baš njegovo dijete prema normi ove učiteljice nije onakvo prema krvnim zrncima kako bi trebalo biti. Učiteljica se zove Senka Crevar. Porijeklom  crna Vlahinja. Ali nema veće srpskinje od nje. Ona si dopušta prebrajanje krvnih zrnaca Dragićeve djece. Kada bi to činio neki Hrvat već bi bio u pritvoru, ovako naši očito prosrpski sudovi odlučuju drugačije. U oba slučaja, onoga Vukovarskog i ovaj iz općine Gvozd isti je problem, ako dirneš u ekstremno srpstvo, znači četništvo bolje da te nema…da se radi o četništvu očit je primjer obitelji Dragić i srpskih ekstremista.

No tu nije kraj srpske učiteljice i četništva, drugarica učiteljica Crevar na danima tzv. srpske tradicije i kulture općine Gvozd (“đedova kosidba”) dodijelila je priznanja dvojici četnika iz Beograda koji obilaze svoje ekstremiste po Hrvatskoj uz blagoslov naše vlasti, tajnih službi i policije. Priznanja za dobročinstvo od drugarice Crevar dobili su tako Petar Šaula, u ratu partijski komesar za dizanje morala lokalnim četnicima, ubojicama i koljačima ( “doći ćemo do Austrije”), sada dio terorističke organizacije Biro Krajine (vlada Krajine u izbjeglištvu) i Mile Šapić , srpski batinaš i bezbednjak iz rata. Sve su to dozvolili naši debilni zakoni koje se pokriva ovakvim pokvarenim sudstvom.

Toliko o Miroslavu od ustavnog uda i njegovim milicajcima koje bi on malo slao na Vukovar kao nekada slučajni premijer pun prišteva Zole Milanonović zvani helikopter na branitelje u crkvi sv. Marka…

HOP