Bijedni kradeze sakrio se iza Dodika koji tvrdi da smo pobili milijun Srba u Jasenovcu!

0
3124

O Pelješačkom mostu Dodik kaže;

“Je li vas na ovakav stav motiviralo i potpisivanje sporazuma o gradnji mosta u Gradiški?

Sada je ispalo da su to povezane priče, ali moram vam reći da nas je Zagreb maltretirao 10 godina oko toga. To nije bilo ni fer ni pošteno. I to nećemo zaboraviti. Taj je most trebao biti izgrađen 2008. Jedanaest godina ljudi iz Banje Luke i RS-a maltretiraju se na neuvjetnom graničnom prijelazu u Gradišci. U Hrvatskoj nije bilo političke volje, prije svega političkog rukovodstva države. Radujemo se što se most može graditi.”- za Večernji list je odgovorio M. Dodik.

Iako Dodik demantira ovu situaciju, posjeta ministra Butkovića i dolazak njemu na noge govori baš suprotno. Trampa je uspjela. I ova trampa nije neka šteta za Hrvatska. Hrvatska je izgubila 1943. godine u Jajcu.Tada smo trajno ostali bez hrvatske zemlje Bosne, muslimani su postali izmišljena nacija, a vlahi su posrbljeni preko srpske crkve prije 150 godina. I to je naša stvarnost. Povijest gubitka Neuma je isto poznata. Dok Srbi ujedinjuju srpske zemlje koje to nisu bile nikada , Hrvati su razjedinjeni i vode jednu glupu politiku.

Većina današnjih muslimana je hrvatskog porijekla, nakada Crvena Hrvatska danas Crna gora isto je izgubila hrvatski predznak. Većinom su to neprijatelji Hrvatske. Današnja Hrvatska neprijatelj je Hrvata i tek ponekad zabljesne pozitivno.

Generacije muslimana i današnjih Crnogoraca odgajani su u velikosrpskoj mržnji prema Hrvatima. Zato nam se događa da jedan kriminalac Dodik koji laže i izmišlja milijunske žrtve Srba od ustaša spašava Hrvate u BiH, da bi što prije Srbi izašli iz BiH, a Hrvati bili uništeni od poturica na njihovom stoljetnom terenu.

Hrvatska nema strategiju u BiH, to se u ovome slučaju pokazalo. Ne kontrolira ljude na terenu kao Srbija niti zna što činiti u ovakvim situacijama. Šoping diplomacija uglavnom je osnova za pošalice i služi isključivo za školovanje diplomatske djece na prestižnim školama. Da nije unije ne bi bilo mosta. Hrvatska je više ulupala u propali Uljanik ucjenjena od odurnih prevaranata u IDS-u nego što je razmišljala o mostu. Razjedinjena, slaba, gubila je BIH, Crnu goru, a sad preko istarskih separatista trese se i preostali dio kifle. Srbi u Hrvatskoj rade što žele…štite ih komunjare na vlasti, lažiraju povijest, lažiraju Jasenovac, slave klanja Hrvata u Srbu, ojačavaju četništvo preko SPC-a i SDSS-a pa se na kraju pitamo koja je cijena ovog dobročinstva Dodika.

Srbi su već sada stvorili genocidom i ratovima veću zemlju nego što zaslužuju. Posrbili su Hrvate, Vlahe i pretvorili ih u Srbe.  Hrvatska i ovako okrnjena ima problema sa četništvom na Banovini, okolici Knina te jaku srpsku iredentu u Istri…Umjesto ujedinjenja i jedinstva Hrvata, Hrvatska si dozvoljava nekog Komšića, novog Josipovića, pokvarenjaka koji niti zna povijesne činjenice niti razumije da ova idiotska politika Amerikanaca u BiH ne vodi ničemu osim ujedinjenja muslimanskih fanatika sa Mujom i Hasom i novih klanja Hrvata.

HOP