Na proslavi srpskih klanja djece i žena u Srbu bio je četnik Linta i prozvao HDZ da je ustaška vlast!

0
13533

Analiziramo sav jad ove države koji se pokazao u Srbu, mjestu u kojem je srpska gamad četnička poklala 10 hrvatske djece 1941. godine. pobili preko tridest članova obitelji Ivezić, pekla svećenika i uz pomoć odurne kradezeove vlasti slavila to kao ustanak;

Miodrag Linta, predsjednik Odbora za dijasporu i Srbe u Skupštini Srbije, prisustvovao je u subotu, 27. srpnja, Narodnoj skupštini, povodom Dana ustanka u Srbiji 27. srpnja 1941. godine. Proslavi Dana ustanka prisustvovalo je oko 1.000 građana i gostiju. Među gostima su, među ostalima, bili i konzul Republike Srbije u Zagrebu Aleksandar Stamatović, zastupnici srpskog parlamenta u Hrvatskom saboru, predstavnici lokalnih udruga iz Srbije”…piše glasilo četnika regije -Savez Srba regiona.

Opaža se način pisanja kao da je Hrvatska njihova pokrajina. Linta je glavni četnik u regiji, pokvareno smeće koje huška Srbe u Hrvatskoj protiv vlasti, lažira povijest, polupismeni crnovlaški kreten, kojeg naša vlast uvažava ?! 

Evo što je glavni vučićev kreten i huškač rekao o Stipi Burdušu i NDH-a;

“U ime Odbora za dijasporu i Srba u regiji, Lint je položio vijenac u čast srpskih ustanaka i stradanja srpskog naroda u genocidnoj Nezavisnoj državi Hrvatskoj.”-piše ta banda lopova i ubojica. Provode genocid i optužuju za genocid.

“Linta smatra da Stipi Mesiću nije bio mjesto za proslavu Dana ustanka jer je bio jedan od vodećih ljudi proustaške-HDZ-ove stranke koja je došla na vlast u Hrvatskoj 1990. s ciljem stvaranja Hrvatske bez ili sa što manje Srba; jer je bio jedan od glavnih krivaca za razbijanje Jugoslavije; jer je početkom 1990-ih relativizirao i negirao ustaške zločine u najvećoj Jasenovačkoj tvornici smrti, tvrdeći da se radi o radnom logoru…”- usred Hrvatske to smeće četničko proziva Hrvatsku, naziva HDZ proustaškim,  a te ljige mu ne zabranjuju ulaz u zemlju…To što je prozvao Stipu Burduša manje je bitno, ali s koje visine ta četnička ološ proziva Hrvatsku je sramotno. HDZ je proustaški, a njegov glavni prijatelj je ratni zločinac, smrad nad smradovima koji je otimao muslimanke koje su četnici silovali- Đuro Škaljac. Takve ljude mi puštamo u Hrvatsku zahvaljujući našim nesposobnim službama i policiji. 

I dalje MVP ne radi na zabrani ulaska u zemlju četnika Linte koji širi neometano mržnju prema Hrvatima! Potpuno sluđena policija pod paskom sluđene vlasti progoni prosvjednike protiv te proslave i ponaša se kao policija SAO Krajine!

Linta je glavni čovjek Pupovca u političkim odnosima, a Pupovac je koalicijski partner Plenkonje…

Četnik Linta nas je podučio da su četnički i partizanski pokret anifašistički.

HOP