Policija je sve učinila da srpski ekstremisti i komunisti proslave klanja hrvatskih civila u Srbu

0
9525

Zagreb, 28. 07. 2019.

I. policijska postaja Zagreb, načelnik: Jurica Miočić
policijska uprava zagrebačke, načelnik Marko Rašić.
glavni ravnatelj policije Nikola Milina
ministar unutarnjih poslova, dr. sc. Davor Božinović
MEDIJIMA

PREDMET : DOSTA JE MOG PROGONA NA RAČUN MILORADA PUPOVCA I TRAŽIM NJEGOVO UHIĆENJE !

Autohtona – Hrvatska stranka prava organizirala je deseto javno okupljanje u Srbu ove godine na dan 27. 07. 2019. godine.
Kod prijave okupljanja, kontaktiranja sa odgovornim osobama molio sam korektnost , profesionalnost i da naše javno okupljanje prođe u miru.
Molio sam da se ne ponavljaju maltretiranja i progon kao prijašnjih godina . Tražio sam da skup i prije skupa prođe mirno.
NARAVNO PONOVILO SE MALTRETIRANJE, ODUZIMANJE LJUDSKIH PRAVA I SLOBODE UZ PRETNJE MOG UHIĆENJA VEĆ U ZAGREBU.
Naše okupljanje i polazak u Srb bilo je na Mažuranićevom trgu u Zagrebu, a planirani polazak u 06, 00 sati.
Na Mažuranićev trg stiglo je zamislite 5 policijskih automobila sa interventnom policijom i policijskim snimateljem !
Odgovorite mi zašto je toliko policajaca i interventne policije došla na naše odredište polaska u Srb ?
Sa Mažuranićevog trga bio je samo naš odlazak u Srb , a ne javni skup !
Brojna policija već od 05, 00 sati nalazila se na Mažuranićevom trgu i moram naglasiti da nam nisu prilazili osim policijskog snimatelja.
Kao organizatoru i predsjednik A – HSP nitko od brojnih policijskih snaga nije mi prišao , a niti kontaktirao kao prošlih godina.
Problemi i policijska aktivnost započinje dolaskom autobusa na Mažuranićev trg koji je stigao sa 15 minuta zakašnjenja.
Pošto smo kasnili 15 minuta odmah smo se ukrcali radi odlaska ali policija je odvela vozača do svojih vozila .
Tamo su vozaču uzimali podatke i čak broj mobitela ?
Pitam Vas dali uzimate podatke od svih vozača koji voze za Srpsko narodno vijeće i Milorada Pupovca ?
Pitam Vas dali ste poslali Srpskom narodnom vijeću tako brojne policijske snage ?
Pošto smo u polasku kasnili 15 minuta , a vozača Autobusa nije bilo jer je bio pod obradom kao organizator puta otišao sam do njega i rekao da moramo ići.
Na moj upit digao je glavu policajac romske nacionalnosti i počeo se derati na mene da se udaljim !
Ponovio sam da moramo krenuti jer kasnimo na što je policajac romske nacionalnosti počeo vikati da će me sad uhititi !
Pitam Vas zašto se derao na mene i prijetio uhićenjem ?
Pitam Vas što policija ima sa našim odlaskom u Srb ? Da li to radite Srpskom narodnom vijeću i Miloradu Pupovcu ?? Naravno da se njemu tepa sa dragi Milorade i da se njega ne uznemirava i prijeti !
Pitam Vas da li bi taj policajac romske nacionalnosti tako prijetio Miloradu Pupovcu ? Naravno da ne bi ! Zar ne bi trebali svi biti jednaki pred zakonom ?
Pitam Vas da li policajac romske nacionalnosti čuva ugled Policije ili svojim postupcima i izljevima bijesa šteti ?
Moram naglasiti da kod vike i prijetnji policajca romske nacionalnosti došlo je do toga da ga je drugi policajac smirivao, pa neka vam bude jasnije što se to događalo u jutarnjim satima na Mažuranićevom trgu !
Pitam Vas ? Zašto šaljete policajce na nas koji umjesto da rade svoj posao iskazuju mržnju prema nama i meni osobno ?
IZGLEDA DA JE CIJELI DOGAĐAJ BIO DOBRO ISPLANIRAN !
Sad dolazimo do novih detalja ! Vozač autobusa koji je trebao voziti nas u Srb nakon dolaska sluša zapovjedi policije, a ne mene kao organizatora i vođe puta i prati policijski automobil !
Zamislite ovo ! Ne idemo prema Savskoj i prema Lučkom već nas vode na Heinzelovu pa na Radničku ulicu kao da idemo na avion , a ne u Srb ?
Ulazimo na autocestu i upadamo u gužvu, vožnja metar po metar. Dolazimo do naplatnih kućica u Lučkom i u pratnji policije ulazimo dalje prema Karlovcu metar po metar. Tako mic po mic prelazimo izlaz Klinča sela i primjećujemo da je nestalo policijsko vozilo ???????????
Vjerojatno su izašli na izlazu Klinča sela i vratili se i u Zagreb !
SVOJ ZADATAK SU USPJEŠNO RIJEŠILI NA ZADOVOLJSTVO MILORADA PUPOVCA !
Pitam Vas ? Zašto policija nama određuje kada ćemo mi krenuti i kud ćemo se kretati prema Srbu ?
Pitam Vas ? Zašto ako su krenuli sa nama nisu išli do Karlovca kao prijašnjih godina ?
Pitam Vas dali nas tretirate kao teroriste pa se zato tako ophodite prema nama ? Da li se tako ophodite i prema Srpskom narodnom vijeću i Miloradu Pupovcu ?
Da, namjerno ste nas odveli kao da idemo u Slavonski Brod, namjerno ste nas odveli u gužvu i kad ste vidjeli da smo ušli na Lučkom napustili jer bili ste sigurni da više nećemo stići na planirano vrijeme u Srb !
Naravno, nakon provokacija , prijetnji uhićenjem i namjernim uvlačenjem da umjesto da odmah dođemo iz Zagreba do naplatnih kućica u Lučkom izgubimo dragocjeno vrijeme u koloni od Slavonskog Broda do Lučkog ?
Mi ludi nismo i imamo pameti za razumijemo Vaš odrađeni posao za Milorada Pupovca da odradi svoje polaganje vijenaca na groblju u Srbu.
Ali zašto nas ponižavate , zašto se iživljavate na nama , a štitite one koji su za vrijeme domovinskog rata klali i ubijali po Hrvatskoj ?
Odgovorite nam zašto ste nas pomaknuli u Srbu unazad 50 metara od prijašnjih prosvjeda ? I ovaj čin smatramo nepravedan i dodvoravanje Miloradu Pupovcu ?
PA NIJE MILORAD PUPOVAC BOG U HRVATSKOJ ! NIJE I NIKAD NEĆE BITI !
Odgovorite mi zašto policajac romske nacionalnosti prijeti uhićenjem samo zato što sam pitao zašto nas ne puštaju u odlasku ?
Odgovorite mi na ova pitanja i da li netko treba snositi svoju odgovornost ? Zar ne želite mir ? Pa upravo policija treba provoditi mir , a ne nasilje i bezakonje ??
Zašto nas hrvatska policija proganja zbog istine ? Hrvatska policija mora služiti hrvatskom narodu !
Uhitite Milorada Pupovca zbog proslave četničkog klanja Hrvatskog naroda u krvavom Srbu ! Sad imate temelja za njegovo uhićenje. Vrijeđa Hrvatsku državu, slavi zločin nad nedužnim stanovnicima i djecom, slavi ubojstva i kaže bio je ustanak, zar je ustanak njemu pečenje na ražnju svećenika Gospodnetića ?
Dodvoravanje Miloradu Pupovcu vidi cijeli domoljubni Hrvatski narod i molim Vas da se prema meni ophodite kao čovjeku jer ja sam dragovoljac Domovinskog rata i zaslužan sam za stvaranje slobodne demokratske Hrvatske, a ne da me se danas progoni za one koji su ubijali i klali Hrvatski narod zbog mojih domoljubnih stavova.
Ovakve postupke koje provodite prema meni više neću trpjeti , a slomiti me nećete za interese Milorada Pupovca !
Ja se progona ne bojim, zatvora se ne bojim tako da ako me želite skloniti možete me samo likvidirati kao što su likvidirani Ante Paradžik, Blaž Kraljević ili Miro Barešić.
Očekujem odgovor ali ne priznajem odgovor radilo se po pravilima ! Ne niste radili već ste se iživljavali i prijetili mojim uhićenjem bez ikakvog razloga!

 

AUTOHTONA – HRVATSKA STRANKA PRAVA
predsjednik, Dražen Keleminec