Slovenac i snimatelj Ratka Mladića ujedinjenim snaga pljuju po Hrvatskoj

0
10569

Tko je Marko Gaj ? Za sebe tvrdi da je Slovenac, živio u Beogradu gdje je zajedno sa Joškom Brozom vodio njihovu partiju, državljanin Srbije. Pošto je Joška Broz svoje glasove prodao Radikalima Vojislava Šešelja dolazi do razilaženja.

Marko Gaj je i državljanin Republike Hrvatske gdje živi na relaciji Split Dalmacija – Istra Pula- Poreč Umag i kreće se na tim relacijama. Bavi se prodajom i iznajmljivanjem nekretnina što je vjerovatno kamuflaža za neke druge poslove.

Osim što donose malu zaradu nije u stanju pokriti tolika putovanja i njegove čudne aktivnosti. Ako Marku Gaj nije lako biti različit u Hrvatskoj kako to da mu je bilo lako biti različit u Srbiji Beogradu, zašto je pobjegao ili poslan u Hrvatsku, kako to ako je Slovenac da nije potražio državljanstvo i nastanio se u svojoj domovini Sloveniji.

Tko financira Marka Gaja da razara Hrvatsku, iznutra širi lažnu propagandu zajedno sa ratnim snimateljem zločinca Ratka Mladića Zoranom Ercegom i grdi ugled a samim tim iritira Hrvatski narod, sa kim se sastaje Marko Gaj u RH, a centrala mu je zasigurno Split i tko financira Marka Gaja, kakvi su njegovi poslovi u Istri, Splitu i Beogradu?!

pismo čitatelja

HOP