Nakon povratka Milanovića vraća se i Karamarko u politiku na dan proslave ‘Oluje’?!

0
2210

Prema izvoru sa desnice saznajemo da bi  se T. Karamarko trebao vratiti u politiku 4.8. 2019 porukom sa kninske tvrđave.

Karamarko bi trebao okupiti rascjepkanu desnicu oko sebe. U tu ekipu bi trebali ući Hasanbegović, Glasnović, pravaši…Suverenisti…Neki tvrde da su se Esih i Hasanbegović razišli jer Esih ne želi u koaliciju sa Suverenistima. Sam Bujanec najavljivao je koaliciju suverenista i ostatka još u lipnju, jedina prepreka svemu je bila Esih.

Esih je odbila tu koaliciju jer je bila protiv koalicije sa Tomašićkom, tragikomično  je ulaziti u koaliciju sa tom ekipom protiv koje si bio… Koliko je Hasanbegović u biti vjerodostojan nakon svega zna on sam kada ulazi među njih, a nekada je govorio protiv Tomašićke.

Nova predstava za javnost?

U kojem obliku je Karamarko zanimljiv pokazat će vrijeme. U HDZ-u nije uspio ovladati kako je zamislio, pa je izgorio, hoće li uspjet u još kompliciranoj razjedinjenosti vidjet će se brzo. Hrvati vole više mesijanstvo nego konkretne rezultate pa ovo bi mogla biti nova situacija . Mnogi na desnici vide ga kao spasioca. Kao i na ljevici Milanovića …

Keleminec je davno tvrdio da je taj dio desnice, koji ga sada podržava zapravo cijelo vrijeme njegova ekipa, a Esih strana Šeksa i ekipe…u principu hadezeov kadar. Ako zaživi projekt Karamarko  vrlo brzo će i takva desnica otkriti da li je hadezeovska.

U deficitu velikih vođa na desnici i propašću Hasanbegovića javlja se Karamarko. Bujanec je u jednom privatnom razgovoru rekao da će se podijeliti NzH na one uz Kolindu i one uz Škoru. I da će tako stranka propasti, no čini se da su oni sami započeli raspadanje znatno ranije.

Karamarko na desnici mora popuniti mnoge rupe. Glasnović i Hasanbegović su dobili zajedno manje glasova  na EU izborima od Esih, a ostatak Neovisnih zanemarivo malo.  Suverenisti bez Tomašićke su dobili još manje…Zapravo da nije bilo Bujančeve propagande vidjelo bi se koliko je to jadno. Sada desnica misli da ima kapitalca.

Ljevičarski mediji pokušat će nekim informacija diskreditirati Karamarka i zato će pokušati povezati aferu SMS i Karamarka. Uspiju li progurati priču ili spin biti će problema kao u slučaju Škore i Novosti.

U prostorijama udruge  specijalne policije okupila se ekipa oko Karamarka koja se do sada nije uspjela ujediniti, pa niti na EU izborima. Bio je to sastanak na kome se pojavio Karamarko. Nedavno se vratio u politiku i Z. Milanović dosta neuspješno, a u slučaju Karamarko bačen je probni balon da se vidi reakcija naroda.

Desničarska propaganda ispucala je sve svoje adute i vraća se Karamarku. U predsjedničku kampanju da se uključi Karamarko vjerujemo da bi dobio značajno manje glasova od Škore. Nije li to dovoljno jasno pokazana situacija u kojoj pliva desnica?

U stvarnosti desnica “ignorira” srpske derneke poput Srba, jer se tako po njihovoj logici daje Srbima na manjoj  važnosti. Slične glupe teze ima HDZ. Ignoriranjem laži dio si laži. Laž se uvijek treba razotkriti. Laž o Jasenovcu da se nije razotkrila nosila bi na leđima Hrvata milijun izmišljenih srpskih žratava.

Upravo glupošću desnice koja u malom broju prosvjeduje u Srbu daje se krila velikosrbima. 1000 Srba došlo je na dernek a prosvjednika je bilo 70. Možda je i to slika desnice.

HOP