Bošnjački novinarski čobani prozivaju Kolindu za ustaštvo!

0
6571

Na poziv Ureda predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Željka Komšića  je u Predsjedništvu BiH održan sastanak savjetnika Branimira Jukića i Slavena Kovačevića sa veleposlanikom Republike Hrvatske, Ivanom Sabolićem. Povod sastanka bile su “neprihvatljive izjave predsjednice Republike Hrvatske, Kolinde Grabar-Kitarović o Bosni i Hercegovini prilikom njene posjete Izraelu date za Jerusalem Post”.

Sabolić je iznio zvaničan stav Ureda Predsjednice Republike Hrvatske i Ministarstva vanjskih poslova Republike Hrvatske da navedene izjave nisu točne i da Predsjednica Republike Hrvatske takvo nešto nikada nije izjavila.

Evo kako tzv. uglednici, novinari doživljavaju našu državu; FB_IMG_1564642087118

FB_IMG_1564642095025

Ovo je naravno govor mržnje na koji naš veleposlanik nije reagirao. Našeg veleposlanika na razgovor zove trulež bosanske politike u zemlji mržnje i laži. Hrvatska ne poziva bosanske veleposlanike za strašan položaj Hrvata u očito ovoj fašističkoj tvorevini u kojoj sudbinu kroje ovakvi primitivci.

Da li se u BiH osjeća militantni islam? Pa naravno da se osjeća. Zbog čega su tako velika ulaganja iz arapskih zemalja? Kakve veze ima Al Jazeera sa BiH? Zbog čega muslimanima BiH je draža Turska od Hrvatske, a koja je zbrinula milijun BiH izbjeglica i oslobodila BiH?  I sada nekakvi Komšić neizabran voljom Hrvata drvi po predsjednici Hrvatske.

Ovo prostačenje i prozivanje za ustaštvo proširile su prosrpske novine u Hrvatskoj, od Indexa do Večernjeg lista…lažući godinama o ustašama. U BiH očito djeluju primitivci na muslimanskoj strani koji su prosrpski odgojeni.

Iz BiH u Hrvatsku je došlo dosta takvih likova koji truju našu zemlju, od Frljića, Markovine, Jergovića i slično misle ovim čobanima u medijima.

Ovi čobani jasno provode zaštrašivanje nad Hrvatima u BiH da i oni isele.

Predsjednica je opet pokazala zašto nije dobra predsjednica. Vrlo jadno je to objasnila ovoj sluđenoj zemlji četnika i muslimanskih ekstremista u kojoj su Hrvati protjerani kao starosjedioci.

Predsjednica luta u svojim glupostima po svijetu uz genijalno glupe savjete, te je sada prije kampanje posjetila Izrael, zemlju koja nas je zaje’ala za borbene zrakoplove, a godinama zajedno sa Srbima lažira broj poginulih Židova u Jasenovcu i tako širi mržnju prema Hrvatima.

HOP