Kontraverzni Srb u domovinskom ratu isto je bilo mjesto zadnjeg četničkog zapovjedništva

0
3466

Ovih dana je vodeći srpsko-četnički bandit blizak zločincu Vučiću, Miodrag Linta provalio kako je domovinski rat mit, te da su se četničko-srpski banditi branili na teritoriju Krajine od ustaša. Zanimljivo da bandit Linta redovito posjećuje našu zemlju i preostale četnike, te da nema nikakvih problema u tome smislu, dok bi neka normalna zemlja ovog bijednika otjerala odmah.

LINTA

Ovih dana bio je i u Srbu gdje nas je podučio da su četnici srpski antifašisti. Mi smo pronašli izvješće admirala Domazeta iz kojega se vidi da su se srpski zločinci za vrijeme Oluje sklonili, znači cijelo zapovjedništvo srpskih bandita u Srb. Iz toga se vidi da je ovo mjesto uvijek žariste srpskih zločina, te bi ova vlast konačno malo trebala preispitati ulogu Srba u ovoj situaciji danas i zašto današnji srpski ekstremisti baš Srb označavaju kao mjesto srpskog ustanka.

Obavještajno-izvješće-za-Oluju-05.08.1991.-3

Zanimljiv je dokument iz kojeg se vidi kako sudačka ekipa u Haagu pod pritiskom srpskih medija vrlo traljavo vodi suđenje Gotovini, a s time u svezi nikada nisu pronađeni dijelovi izvješća koji se odnose na prekomjerno granatiranja Knina. Dokumenata o tom događaju nema, a mediji su bjesomučno lagali u Hrvatskoj i Srbiji o nekakvom prekomjernom granatiranju Knina…Nije jasno niti kako neke dokumente ima tužitetljstvo u svezi slučaja , a u arhivi ne postoje!

Gotovina

Iz svega se zaključuje da je Haag pod utjecajem srpskih lobista i laži isto svašta presuđvao i time pomaogao srpskim nacistima koji danas tvrde da su branili svoj teren.

Promatračka misija EU u Kninu je vodila isto “Dnevnik” koje je obrana Gotovine tražila da se dostavi da bi se, vjerojatno po tome dnevniku, dokazalo da nije bilo prekomjernog granatiranja Knina. EU je dio našao a dio se “izgubio”!

Dio iz rasprave sa suđenja: Gotovinina obrana tvrdi da je, premda je EU pretražila svoj arhiv, bjelodano da
ona nije niti poduzela istražne radnje kako bi se utvrdio kontinuitet nadležnosti nad
nestalim dokumentima, niti su obavljeni razgovori s pojedincima koji bi mogli dati
informacije u vezi s traženim dokumentima.

Gotovinina obrana nadalje tvrdi da je
Dnevnik RC Knin, za koji ona tvrdi da bi mogao biti potencijalno ekskulpatoran po
Gotovinu, morao postojati zato što je svaki regionalni centar PMEU-a prikupljao takva
izvjesća s terena.

Kao potkrepu ovoj tvrdnji Gotovinina obrana prilaže izvješće  iz
zagrebačkog regionalnog centra za 5. kolovoz 1995.

Gotovinina obrana nadalje tvrdi da
su traženi dokumenti vlasništvo EU, pa je prema tome potrebno poduzeti odgovarajuće mjere kako bi se isti locirali.

Gotovinina obrana podupire tu tvrdnju podsjećanjem kako
je sama EU potvrdila da države imaju obvezu da pomažu Međunarodnom sudu
pronalaženjem dokumenata koji su sada u posjedu trećih strana.

Naposljetku, Gotovinina obrana tvrdi da je EU propustila da se potrudi obaviti razgovor sa Sorenom
Liboriusom i Stigom Marker-Hansenom, za koje se zna da su bili u posjed dokumenata
PMEU koji nisu propisno pohranjeni u arhivu EU.

A što se tiče priče sprske medijske žgadije da  je Oluja etničko čišćenje jasno portvrđuje naslovni dokument da je to laž, ali nesposobna hrvatska diplomacija i danas ignorira te laži koje rade ogromnu štetu Hrvatskoj. Umjesto da Hrvatska zablokira pristup EU Srbiji dok se to ne riješi i raspravi diplomacija ignorira blaćenje Hrvatske, baš kako je sveučilište 70 godina ignoriralo laži o Jasenovcu koje je danas teško pobiti zbog 70 godina!

Vrlo olako i danas prolazimo preko srpskih laži, ignoriramo ih, pa je Srb ponovo postao mjesto ustanka srpskih lažljivaca.  A za 30 godina zločin će biti i domovinski rat po medijskim manipulatorima, jer Hrvati umjesto prozivke srpskih laži bave se mišlju kako to što bolje ignorirati.

HOP