REKLA ILI NE REKLA, KOLIND JE U PRAVU – ISLAMISTI U BiH VELIKA SU OPASNOST ZA HRVATSKU I HRVATE U BIH

0
10857

REKLA ILI NE REKLA, KGK JE U PRAVU – ISLAMISTI U BiH VELIKA SU OPASNOST ZA HRVATSKU I HRVATE U BIH

U više sam navrata napisao da nemam povjerenja u Kolindinu unutarnju i vanjsku ringišpil politiku. Kod toga i dalje čvrsto ostajem.

Međutim, napadi na hrvatsku predsjednicu koji dolaze od Bošnjaka iz BiH traže jasan odgovor iz Hrvatske. Ne samo političara nego i običnih ljudi.

Je li KGK rekla ono što joj se imputira, ili ne, manje je važno od činjenice da se iz bošnjačkih i muslimanskih redova na Predsjednicu, a time i na cijeli hrvatski narod, šalju neprihvatljivo neprijateljske i ratne strijelce, koje se mogu izjednačiti sa zločinačkom retorikom Slobodana Miloševića iz vremena velikosrpske agresije na Hrvatsku i hrvatski narod u Domovinskom ratu.

KGK je rekla istinu. Međutim, velika griješka je u tomu što je tako nešto izjavila u Izraelu. Iskusni se državnici i diplomati ne služe takvim govorom, osim u predratno i ratno vrijeme. To govorim kao bivši hrvatski diplomat i stručnjak za međunarodne odnose.

Treba još reći da nakon sljedećih predsjedničkih izbora KGK neće biti više predsjednica Republike. No to neće nimalo smanjiti opasnost za nacionalnu i teritorijalnu opstojnost hrvatske države.

I nakon mandata KGK, hrvatski će se narod u BiH grčevito boriti za svoj opstanak. Uz sve moje žestoko protivljenje postojanju Republike Srpske i Srba u toj daytonskih tvorevini, u ovom trenutku Hrvatima u BiH o glavi ne rade Srbi, nego Bošnjaci tj. njihovi ISLAMISTI.

islamisti-1

Novog hrvatskog predsjednika čekaju brojni teški izazovi. Bez predsjednika domoljuba i zajedništva hrvatskog naroda, Republiku Hrvatsku čeka teška i neizvjesna sudbina.

Antun Babić
Predsjednički kandidat

Antun Babić

POLITIČKA AGRESIJA MANJINSKIH ZASTUPNIKA U HRVATSKOM SABORU I ĆIRILICA U VUKOVARU ODRAZ SU IZDAJNIČKE POLITIKE KOLINDE GRABAR-KITAROVIĆ, ANDREJA PLENKOVIĆA I GORDANA JANDROKOVIĆA
Najoštrije osuđujem izdajničku politiku predsjednice države Kolinde Grabar-Kitarović, predsjednika Vlade Andreja Plenkovića i predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, zbog njihovog toleriranja i prihvaćaja političke torture i agresije koju nad Republikom Hrvatskom, hrvatskim narodom, hrvatskim braniteljima i gradom herojem – Vukovarom provede vođa Srba Milorad Pupovac i članovi srpske manjine u Hrvatskoj, među kojima ima i onih koju su aktivno sudjelovali u velikosrpskoj i četničkoj agresiji na Hrvatsku 1991. godine.
Sukladno političkoj praksi i demokratskim civilizacijskim normama u najstarijim demokratskim društvima i državama u svijetu, u kojima etničke manjine nemaju zakonom zajamčene predstavnike u parlamentima tih država, u svojstvu predsjedničkog kandidata zagovaram promjenu izbornog zakona i ukidanje Ustavnog zakona prema kojem se manjinama u Republici Hrvatskoj jamči pravo na zastupnička mjesta u Hrvatskom saboru.
Kao i u svim drugim demokratskim zemljama na svijetu, pripadnici manjina u Hrvatskoj imaju pravo i trebaju sudjelovati u izborima za Hrvatski sabor kroz registrirane političke stranke u Republici Hrvatskoj kao i svi drugi državljani Republike Hrvatske.

306456
ĆIRILIČNO NASILJE U VUKOVARU
Prisiljavanje i prijetnja općinskoj vlasti u Vukovaru da u tom gradu mora prihvatiti ćirilicu nije ništa drugo nego želja da se izjednače krvnik i žrtva te da se pobjednicima proglase agresori nad Hrvatskom, a ne njezini heroji branitelji.
U tom pogledu današnji čenici HDZ-a nimalo se ne razlikuju od komunističkih i projugoslavenskih stranaka kao što su SDP, HNS i SDSS.
Gradonačelnik Vukovara Ivan Penava prošle je godine na prosvjedu u Vukovaru obećao da će za godinu dana organizirati novi prosvjed, ako srpski zločinci ne budu kažnjeni za genocid i zločine koje su počinili u Vukovaru i diljem Hrvatske u vrijeme Domovinskog rata.
Ne vidim da je u tom kontekstu postignut bilo kakav pomak. Dapače, Ustavni sud i hrvatska vlast šalju prijeteće poruke gradonačeniku Ivanu Penavi i Hrvatima u Vukovaru da moraju prihvatiti odluku o uvođenju ćirilice u Vukovar dok su još uvijek svježe rane iz te zločinačke velikosrpske agresije, dok se ubojice Hrvata i dalje slobodno šetaju Vukovarom i diljem Hrvatske te dok hrvatske majke iz Vukovara nastavljaju tražiti smrtne ostatke svojih muževa i sinova.
Ako budem izbaran za predsjednika Republike Hrvatske na dolazećim predsjedničkim izborima dajem svoju svečanu prisegu da ću se svim legalnim sredstvima, uključujući i održavanjem referenduma, boriti da predstavnici manjina ne mogu automatski birati svoje predstavnike u Hrvatskom saboru, a da se Ustavni zakon o ćirilici u Vukovaru stavi u mirovanje do kraja 21. stoljeća.
Tako mi dragi Bog pomogao.
Antun Babić
predsjednički kandidat

HOP