Srpski ratni zločinac promijenio lokaciju posta kako bi prikrio da je bio u Karinu!

0
10087

U Beogradu i danas bezbrižno živi Miroslav Mlinar, čovjek koji je oduvijek želio biti glumac, ali zbog nedostatka talenta to nikad nije postao. S njim je sve počelo. Mlinar je odglumio žrtvu napada nožem u mračnoj benkovačkoj uličici 19. svibnja 1990., što je izabranim zastupnicima SDS-a (Srpske demokratske stranke) bio povod za nedolazak na prvu, konstituirajuću sjednicu prvog demokratski izabranog Sabora u Hrvatskoj. Bio je to pravi početak pobune koja će završiti Olujom. Mlinar je pravomoćno osuđen za ratne zločine počinjene u Škabrnji. Hrvatska čeka njegovo izručenje dok Srbija čeka pristup Europskoj uniji. Ovo je samo jedan od primjera. Što se nas tiče, mi možemo čekati još pedeset godina. Popustiti ne smijemo!- piše pamflet Večernji list.

Reakcija je na naš tekst kako se ovaj spomenuti zločinac kupa na našem moru. On je napisao  u postu da se nalazi na lokaciji Karin.

Zanimljivo da nakon našeg teksta Mlinar mijenja lokaciju posta  iz Karin  u Beogradski Adu ciganliju.

Osuđeni srpski ratni zločinac na hrvatskom moru

received_2066904713616512

Ali kako se vidi iz naslovnice glupan nije izbrisao komentare iz kojih se jasno vidi da je post pokrenut sa lokacijom Karin.

Screenshot_20190803-095305_Facebook

Screenshot_20190803-095456_Facebook

Četnici ne mogu prežaliti hrvatsko more.

Screenshot_20190803-095236_Facebook

Iz komentara se jasno vidi da se zločinac hvali da je bio na našem moru.

Branitelji iz Benkovca upozorili su našu vlast da je bio u Karinu. Radi li se ovdje o činjenici  brisanja lokacije i koordinacije sa doušnicima u našim službama? Jer se ne vidi razlog zašto bi mijenjao lokaciji kada je u Beogradi i ne može mu nitko ništa? Štiti li on zapravo propoust  naše vlasti?

 

HOP