Policija Hrvate progoni zbog “šahovnice sa prvim bijelim poljem”, a kraj njih u Topuskom Srbi mašu srpskim zastavama i pjevaju četničke pjesme!

0
13705

Poznati popišani patuljasti četnik M.Busić, osoba koja je vrijeđala lokalnu policajku,a sa bratom optužen je za silovanje djevojke, poznat po dernečenju i četničkim simbolima, a inače doušnik lokalnog kradezeovca i švercer cigareta iz Velike Kladuše snimio je svadbu u Topuskom vrlo zanimljivih detalja.

Mala gnjida naravno u svom videu spomenuo je naš portal, koji ga jako smeta, jer svaki se popišani četnik češe gdje ga najviše svrbi. Popišanko je poznat po činjenici kada je služio vojni rok da se popišao često u krevet. Danas je glavni popišani četnik na Banovini. U njega vjeruju budale, a ovaj kao četnik podržava kradeze protiv pupovčevog SDSS-a…

Na dan proslave ustanka četnika u Srbu 1941. godine, te na dan proslave u Srbu ove godine (klanja Hrvata) sva policija je došla progoniti D. Keleminca i prosvjednike u Srbu, jer prosvjednici nisu dozvolili pljuvanje po žrtvi Hrvata toga kraja,  a neki policajac  Rom u Hrvatskoj policiji zaje’vao je Hrvate jer imaju zastavu sa prvim bijelim poljem.

received_510041549797046

Zanimljivo da interventnoj policiji i temeljnoj u Topuskom istoga dana nije smetalo da svatovi pravoslavnih vjernika voze se u vozilima po mjestu sa srpskim zastavama i provociraju Hrvate, a pred hotelom u Topuskom u kojem spavaju interventni policajci (zaduženi za migrante) plesala su se srpska kola i orilo se “tko to kaže tko to laže Srbija je mala”…Njima policija nije oduzela zastavu Srbije niti ih spriječila u četnikovanju…

received_1309359105894621

Da mi te policajce sve pošaljemo u Beograd? Obuku su odlično prošli…

HOP