Upravlja li teroristička organizacija Biro Krajine policijom u općini Gvozd?

0
5635

Analizom ponašanja policajaca u postaji Gvozd dolazimo do zaključka da policija štiti četnike, logorske batinaše iz nekog razloga, a koji svjesno i namjerno krše zakon bez posljedica.

Svima u Hrvatskoj je već itekako jasno da Srbi općine Gvozd i općine Topusko progone obitelj Dragić. Jedino to nije jasno policiji Gvozd. Mnogi policajci iz postaje tvrde da sve izmišljaju Dragići. Četnici, teroristi i ostala srpska bagra u ove dvije općine tvrde da su Dragići ludi i sve izmišljaju.

Pa krenimo redom. Rade i supruga žive od rada na svojoj zemlji, imaju dvoje djece o kojima skrbe i djeca nisu problematična. Sin je srednjoškolac, ozbiljno shvaća školu i roditelji kao i profesori nemaju sa njim nikakvih problema. Drugim riječima dijete je pristojno odgojeno. Kćer je dobila priznanje kao odlična učenica u školi. Znači po mišljenju lokalne policije i lokalnih četnika paranojični ljudi, luđaci, imaju pristojnu i uzornu djecu?!

Da i jedan policajac u Gvozdu ima koju više dasku u glavi ne bi radio ove ljude ludima. Što radi ta unutarnja kontrola, pa više je nego jasno da neki policajci zloupotrebljavaju položaj.

Dragići su prijavili da njihov susjed, četnik, logorski batinaš iz rata vozi neregistriran traktor, ali policija ga nikako ne može zateći u prekršaju. Mi smo dobili iste slike kao i oni te se na slikama vidi da ga vozi.

IMG-20190804-WA0001

Dobili smo sliku osakaćenih ovaca, dobili smo sliku upada u posjed, kao i sliku na kojoj četnik M. Galogaža uzurpira njivu susjeda Dragića.

Screenshot_20190808-115501_YandexMail

Hrvati nam pričaju da mu ekstremni Srbi brane i ulazak u vlastitu šumu. Sve to policija i sudstvo ne želi riješiti. Dragići su podnijeli i kaznenu prijavu, ali ODO i policija se vade kako  je Rade Dragić osuđen za napad na odurnog pijanog četnika M. Galogažu.

Provjerili smo tu informaciju. To je laž. Ne postoji presuda u tome smislu i policija izmišlja priču kako bi Dragiće još više ponizila.  U tome im očito pomaže i ODO jer bez obzira da li bio ili ne bio Dragić osuđen država mora provesti istražne radnje.

Dragići su podnijeli preko deset prijava protiv ovog četnika, niti jedna nije došla do suda, a policija se trudila ili ih ne poslati ili ih proglasiti “bez dokaza”. Kada je ovaj četnik podnio prijavu protiv Dragićevih jer mu je navodno rekao Dragić da je četnik (što i jest činjenica, a za svoja zlodjela u ratu nikada nije odgvoarao jer “nema dokaza”) Dragić je suđen po hitnom postupak, ali našim djelovanjem u medijima suđenje je vraćeno na početak.

Policija tvrdi da je Dragić pravomoćno osuđen i da se nije žalio na presudu, što je laž. Zašto policija štiti četnika? Da li zato što su dva četnika zaposlene u policiji?

malobabić

Drugi koji provocira Dragiće je vijećnik SDSS-a M. Malobabić, rođak popa N. Malobabića, koji je zapravo četnik blizak F. Simatoviću, J. Stanišiću i Ulemeku Legiji…Slučajno je baš on vijećnik SDSS-a? Slučajno je taj lik rođak od najvećeg zločinca Đure Škaljca? Čovjeka koji je sa M. Lintom u terorističkoj organizaciji Biro Krajine ( vlada Krajine i izbjeglištvu).

Screenshot_2018-09-28-21-25-31

Linta i Škaljac na slici

Naša vlast redovito pušta Lintu u zemlju, dajemo mu čak i zaštitu tijekom prolaska, Škaljca je abolirala, a na terenu se pokrivaju njihovi kadrovi. Znači li to da upravo slučaj Dragić dokazuje da naše službe i policija u Gvozdu štite terorističku organizaciju Biro Krajine i njihove kadrove na terenu?

LINTAjasenovac-linta-4

Linta je poznat da je predsjednicu nazvao ustaškinjom, pa je time zaslužio da polaže vijence u Srbu i Jasenovcu!

Brat M. Linte redovite u terenskom vozilu Beogradskih oznaka donosi novac svojim provokatrima na terenu, ali naša policija i službe nikako da prikupe dokaze. Naše službe znaju da su Dragići kao i ostali normalni Srbi svjedoci zločina ovih likova, ali im ne daju zaštitu već dozvoljavaju da se četnici iživljavaju nad njima preko policije i sudstva.

PREMA DRAGIĆIMA SE PROVODI VIŠE NAČINA ZLOSTAVLJANJA I NASILJA

-SRPSKI EKSTREMISTI SU PRETUKLI OCA I SINA DRAGIĆEVIH- NAKON PRESUDE SUĐENJE JE VRAĆENO NA POČETAK I TAKO JE SUDSTVO ODGOVORNO ZA DALJNJE NASILJE NAD DRAGIĆEVIMA

– PRIJETNJA SILOVANJEM MAJKE I KĆERI (8 GODINA!)

-PREBIJANJE STOKE OD DRAGIĆEVIH

-NEOVLAŠETENI UPAD U POSJED, PRONAĐENA I TENISICA PROVALNIKA- TENISCU NAPADAČA POLICIJA JE VRATILA NAPADAČU (!) UMJESTO DA JU JE PRILOŽILA KAO DOKAZ

-SRPSKI EKSTREMIST SA NEREGISTRIRANIM TRAKTOROM KORISTI DRAGIĆEVU NJIVU

-VRIJEĐANJE MALODOBNE DJECE U ŠKOLI

-MALODOBNA KĆER PRETUČENA

Ovu su samo neka kaznena i prekršajna djela koja lokalna policija ne vidi…

Da bi se sve to prikrilo Večernji list i njihov novinar pod punom odgovornosti lažu da nema nikakvih problema na terenu i na taj način pomažu srpski ekstremizam na terenu.

Screenshot_20190807-090757_Facebook

Da nije samo slučaj Dragić izoliran govori slučaj Busić. Lokalni srpski ekstremist vozi se sa pištoljem u vozilu, puca iz pištolja, prijeti lokalnog policajki i svima se smije…Vlada li ovom zemljom Plenković ili Biro Krajine zajedno sa svojim vrtnim patuljkom M. Pupovcem kojeg četnički vojvoda Vučić zove Pupi.

busićbusić smećeSMEĆE ČScreenshot_20190802-194858_Facebook

Ako su četnici fašisti i zna se što su činili u domovinskom ratu zašto policija prikriva četnički kadar?

HOP