Pokušava li pučka pravobraniteljica u suradnji s aboliranim agresorima dovesti do zabrane proslave Oluje?

0
8144

KOORDINACIJA UDRUGA RATNIH POSTROJBI SD ŽUPANIJE
KOORDINACIJA BRANITELJSKIH UDRUGA GRADA SPLITA
STRADALNIČKE UDRUGE IZ DOMOVINSKOG RATA GRADA SPLITA I SD ŽUPANIJE

Priopćenje u vezi izjava pučke progoniteljice Lore Vidović

Pučka progoniteljica Lora Vidović u suradnji sa suprugom Milorada Pupovca, novinarkom Jutarnjeg lista Slavicom Lukić, ponovo pokušava doći u prvi plan naslovnica hrvatskih medija i to preko leđa nas branitelja iz Domovinskog rata.
Ovoga puta je izjavila kako Hrvatska policija i Hrvatsko pravosuđe pojma nema raditi svoj posao te da su oni dužni slušati nju i udovoljavati njenoj želji u progonu veterana HOS-a i Marka Perkovića Thompsona.

Gospođa pučka progoniteljica je tako za jednu televiziju nedavno izjavila kako su za nju bojne iz Domovinskog rata “Ustaške Bojne” pa se nemamo čemu čuditi ni ovaj put kada je uhvati osjećaj gorčine što Hrvatska slavi svoju pobjedu u Domovinskom ratu uz one koji su i bili sudionici te pobjede, uz HOS i Marka Perkovića Thompsona.

Pučkoj progoniteljici Lori Vidović je jasno kako smo mi koji smo okupljeni u Koordinaciju udruga ratnih postrojbi Splitsko-dalmatinske županije zajedno s Gradom Splitom organizatori koncerta Marka Perkovića Thompsona uoči Dana pobjede 04. kolovoza 2019. godine na splitskoj Rivi.
Isto tako joj želimo poručiti da smo znali za repertoar koji će Thompson izvesti na tom koncertu i sve pjesme je otpjevao po našoj želji, samim tim smatramo da je ovo napad na sve nas i pokušaj progona hrvatskih branitelja, a ne nikako kako ona kaže ustaške vojske.

Uz zastave naših postrojbi na splitskoj Rivi vijorila se i zastava naše braće po oružju, zastava HOS-a iz Domovinskog rata, pa se pitamo jesmo li uskoro i mi na redu za progon od pučke progoniteljice?
Pokušava li to ona u suradnji s aboliranim agresorima dovesti do zabrane proslave Oluje, proslave onakve kakvu mi sudionici te pobjede želimo?

Od hrvatske Vlade, u prvom redu od naših suboraca, ministara u vladi RH tražimo da zaustave ovu histeriju od pojedinih “prinčeva i princeza” kao što je pučka progoniteljica, da je stave u okvire zakona te da je u okvirima tih zakona primoraju da obavlja svoj posao kao i da prestane s javnim uvredama prema nama braniteljima.

Na kraju ono najvažnije, tražimo od hrvatske Vlade i svih institucija da ne krše Deklaraciju o Domovinskom ratu kao što to radi spomenuta pučka progoniteljica Lora Vidović.