Kradeze i HSS Pajser Beljaka za blagdan Velike Gospe dovode četnika Miroslava Ilića!

0
10094

HSS/HDZ-ova koalicija u Novu Raču za Veliku Gospu dovodi Miroslava Ilića!

miroslav ilić

Dok se s jedne strane zabranjuju koncerti Miroslava Škore i napada MP Thompson, s druge strane – Miroslav Ilić je dobrodošao u općini kojom vlada koalicija Beljakova HSS-a i Plenkijeva HDZ-a!

U Novoj Rači, općini u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, dan uoči velikog hrvatakog i katoličkog blagdana Velike Gospe – 14. kolovoza, nastupit će notorni Miroslav Ilić, srpski “pevač narodnjaka” poznat po veličanju četničkog vojvode Draže Mihailovića. Na sam blagdan Velike Gospe – u četvrtak, 15. kolovoza, HSS i HDZ u Novu Raču dovode izvjesnog Esada Merulića, također “pevača narodnjaka”…

Inače, u Novoj Rači ponosni su na svoje kršćanske korijene i crkvu Uznesenja Blažene Djevice Marije koju su 1312. sagradili templari, no to ne smeta Darku Knežiću, načelniku iz HSS-a i njegovom zamjeniku Željku Saboloviću iz HDZ-a da Veliku Gospu slave uz Miroslava Ilića i Esada Merulića!

(P.S. Bilo bi zanimljivo vidjeti tko je “pevačima” riješio radne dozvole, koliko će poreza platiti i što na sve kaže Ministarstvo kulture RH?!)

Velimir Bujanec

 

HOP