Jeb’š propagandne filmove o Rockyu, naš Miočić je to učinio u stvarnosti!

0
4630

Gimnazijalci iz sociologije uče da je Marković Perković Thompson postmodernist, obavijestio je naš list jedan skandalizirani profesor. No autor gimnazijskog udžbenika iz sociologije Nenad Fanuko poručuje kako je takva kvalifikacija ognjištarskog pjevača – njegov »mali ironični autorski komentar«.

447

Thompsona voli Luka Modrić, Dejan Lovren, Zlatko Dalić, ostatak Vatrenih, boksač Hrgović..Sve njih doseljeni bosanci Duhaček, Jergović, Markovina, Frljić nazivaju ognjištarcima.

Kako ti bezobraznici drže novac u svojim rukama ispada da su njihovi medijski komentari silno pametni…jer mrze ovaj tip Hrvata. One koji vole svoj dom.

Ljudi kao oni nemaju domovinu, svoju su odavno napustili i sad jedino vide novac pred sobom. Oni pjesme o domovini vide kao primitivizam.

Među te klaune spada i Puhovski koji je uvijek dežurni otrov na HRT-u, nekad je lažno svjedočio za vrijeme prolječarstva, pa je napisao knjigu laži o Oluji, a sada zajedno sa ovima širi mržnju protiv Hrvata.

FB_IMG_1566209160310

Stipe Miočić je najjači borac svijeta. Ništa čudno. I on voli Hrvatsku, voli kockice, križ i voli naše pjesme. Da li je i on ognjištarac samo zato što slavi simbole hrvatsva?

Sjećate se Parlova, Beneša, Josipovića, Mavrovića, Drviša , Cikatića…Filipovića? Nije ni čudo da je najjači čovjek na svijetu također Hrvat – Stipe Miočić!

Miočić je pokazao iskompleksiranim krvožednim Srbima i četnicima da su uvijek bili šaka jada koja ubija nemoćne, a kada je borba u pitanju Srba nema nigdje!

Hrvati su borci koji jedini u borbu ulaze sa dva mača i dugim kopljem ( sinjska alka) , oni su bili ratnici i za Veneciju, bili uz Hune, Avare, Maure, strah i trepet.

Danas primitivci sa istoka preko njihovih trećerazrednih slugu u medija pokušavaju posrbiti gro Hrvata. Nameću budalama cajke, srpske idole, a u narodu uvijek se rodi neki Modrić ili Filipović ili Miočić ili Fatović pa nikako da zaživi srpstvo u nama.

Screenshot_20190818-183834_24sata

Medijski luđaci nakon toliko klanja Hrvata nametnuli bi nam srpstvo. Ako to ne prihvatimo proglasit će nas ekstremistima.

18699192.jpg-r_1280_720-f_jpg-q_x-xxyxx-2

Ovo je ionako laž i propaganda, a istina je da je Miočić najjači čovjek na planeti!

FB_IMG_1566114375682

Što će nama filmovi o Rockyu, glumatanja S. Stallonea, jeftina propaganda o nadmoćnim Amerima, kada usred Amerike Miočić prebije njihovog afro-amerikanca baš poput Rockya u filmovima, popije hrpu batina, te se digne iz mrtvih i pokaže svima u svijetu što znači biti Hrvat.

446

Bio je ovo još jedan tužan dan za ove mrzitelje Hrvatske , kao i za najodurnijeg Srbina u Hrvatskoj- M. Pupovca.

Još jednom im je ime Hrvat zatreslo plan ponižavanja Hrvata. A što im reći; Jebite se, Miočić je na vašu žalost pobijedio!

I.D.

HOP