Nakon Vučića, Bujanec tvrdi da ima snimku iz koje se vidi da Kolinda na zamolbu Vučića iz govora izbacuje riječ ‘velikosrpska’!

0
2314

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je navode hrvatskih medija da je od predsjednice RH Kolinde Grabar Kitarović tražio da se ne koristi stalno izraz “velikosrpska agresija”.

IMAMO SNIMKU KOJA DOKAZUJE DA JE VUČIĆ, NAŽALOST, U PRAVU! Kolinda ga je poslušala i izbacila iz svojih govora riječi VELIKOSRPSKA AGRESIJA!

Nakon što su mnogi portali u Hrvatskoj jutros prenijeli izjavu srbijanskog predsjednika Aleksandra Vučića, koji je rekao “Istina je, tražio sam od Kolinde da ne koristi izraz velikosrpska agresija“, zavirili smo u arhivu Bujice i pronašli prilog od 18. veljače ove godine, iz kojeg se jasno vidi da je Kolinda tijekom izmještanja svog ureda u Sisak imala napisan govor s riječima VELIKOSRPSKA AGRESIJA, a u obraćanju narodu te je riječi namjerno izostavila! Slično je postupila i tijekom prošlogodišnje proslave Oluje u Kninu… U Hrvatskoj većina ljudi Vučića smatra lažljivcem, no, ovog je puta, nažalost – govorio istinu.

VIDEO: Pogledajte kako je Kolinda iz govora u Sisku, pred kamerama namjerno izostavila riječi VELIKOSRPSKA AGRESIJA!-piše Bujanec na svome profilu…

HOP