SDSS-ov načenlnik asfaltirao sve zaseoke gdje su mu vijećnici, a u centru općine, u Zvonimirovoj ulici rupa na rupi!

0
5284

Sela u općini Gvozd poput Podgorja nisu imala afaltirane putove, Blatuša, zaseok Relići kod Slavskog polja. Istražili smo motivaciju načelnika općine M. Vrge koji u samom gradiću Vrginmost ima ulice pune rupa, ali po zaseocima i malim selima on rješava afaltiranje putova.

U Blatuši živi rodbina njegove majke pa je možda to jedan dobar motiv za asfaltiranje prometnice, u Podgorju živi on i njemu bitni vijećnici SDSS-a, baš kao i u Slavskom polju.

vrga

S druge strane u centru općine Gvozd, gradiću Vrginmostu, ulici njemu ” mrskog kralja Zvonimira” prometnica izgleda kao da je prošla srpska “ratna dejstva”, ljudi razbijaju svoja vozila po graburinama, pišu ovom načelniku kojeg hvali novinar Večernjeg lista, pitaju ga kada će konačno riješiti ovu situaciju, ali bez ikakvog uspjeha.

Pogledajte ovaj užas;

zvonimorova zvonimorova 2 zvonimorova 3 zvonimorova 4

Ovo je ulica sa najviše djece, a uopće nije prohodna, odnosno vozilo se probija kroz rupe poput Ivice Kostelića. Ova jeza načelnika ne brine niti sigurnost djece. Možda bi tužba mještana ulice otrijeznila SDSS-ove pulene.

zvonimirova 7

Građani Vrginmosta pitaju načelnika Vrgu i gdje je traktor koji je  četnički vojvoda A. Vučić poklonio općini. Nema ga na predviđenom mjestu mjesecima.

Koalicijski partner SDSS-a u općini, kradeze, ne usudi se išta pitati jer SDSS može vladati općinom i samostalno zbog broja glasova, ali si je izabrao plenkovićev HDZ za koalicijskog partnera, kako bi kradeze pokrivao muljaže ovih SDSS-ovih sitnih duša na terenu općine Gvozd.

HOP