Ekskluzivno: Otkrivamo srpske fašističko-četničke klubove po svijetu, dok nas isti svijet proziva za pozdrav ZDS!

0
13271

Zadivljeni tragikomičnim ponašanjem naše diplomacije potrudili smo se otkriti uz pomoć naših vrijednih branitelja gdje su rasprostranjene četničke organizacije u svijetu.

Kad već svakodnevno slušamo pupovčeva trabunjanja o ustašama, o kojima njegovi poslušnici pišu svakodnevno desetke tekstova u vodećim mejnšit medijima, da vidimo koliko to četničkih organizacija ima u svijetu, na koje naša diplomacija uopće ne reagira, zaokupljena svojim svađama tko je najgori diplomat u MVP-u.

Što misli relevantni povjesničar S. Lozo o Draži Mihailoviću?

Tko će mene optužiti za revizionizam i rehabilitaciju ustaša i NDH? Četnici koji su rehabilitirali jednog od najvećih europskih zločinaca Dražu Mihailovića i kojem dižu spomenike. Oni koji daju nazive ulica po Stevanu Moljeviću, jednom od najmonstruoznijih zločinaca Europe. Ili oni koji to ne vide, a mene bi vidjeli? A gdje su tek povijesne činjenice.-govori Lozo za Slobodnu Dalmaciju…

Screenshot_20190916-135735_Samsung Internet Screenshot_20190916-135819_Samsung Internet

Imamo li mi diplomaciju u Australiji? Udrženje četnika im je pred nosom, a oni uopće ne reagiraju!

Screenshot_20190916-140431_Samsung Internet

Osim što su dobrodošli u Australiju, slične klubove imaju četnici i u Engleskoj. Znači Englezi koji toliko napadaju Hrvatsku zbog pozdrava ZDS imaju u svojoj zemlji fašističke klubove koji veličaju zločinca Mihailovića. Prekrasno.  Niti na to ne reagira naša diplomacija.

Screenshot_20190916-140707_Samsung Internet

Kanada glumi stup demokracije, nema kod njih fašizacije, ali zato postoje niti manje niti više nego srpske četničke folklorne grupe?  Ludo! Naš veleposlanik je negdje zalutao na Aljasci i trenutno traži na karti Kanadu, pa dok se on snađe u svojoj diplomatskoj karijeri  možda dođe smak svijeta.

 

Screenshot_20190916-141241_Samsung Internet Screenshot_20190916-142035_Samsung Internet

Koliko nam je Merkelica popila živaca sa borbom protiv fašizma, a s druge strane tolerira srpski klub Beli orlovi. Pod tim imenom su srpski fašisti klali devedesetih. Slabo pamćenje ima Merkelica, a još kraće naša diplomacija.

Nije bolje niti u Francuskoj. Tamo postoji udruženje Ravna Gora.  Svi su  neke antife, ali srpski fašisti su oko njih.

macron

Zaključak je jasan, ako se  ta četnička banda izborila za svoj prostor u tako moćnim zemljama, što nas čeka za par godina…uz ovako kilavu diplomaciju.

IMG-20190916-WA0002

Jedno dijete kod nas od desetak godina nabrojilo je u zadaći vrste životinja. Među njima su i poznate životinje četnici…drago dijete gori su oni i od životinja i zvijeri.

No ipak treba reći da to dijete zna više o problemu četništva od naše trule diplomacije.

Igor Drenjančević

HOP