Kajin: Pretvarajući javno u privatno neki pojedinci su privatizirali i gradove i općine!

0
3135

DRŽAVA JEFTINO PRODAJE NEKRETNINE U ISTRI

Dok država 13 m2 prodaje za 100 000 kn, Jakovčić i ekipa 6.5 m2 kupovali su za 150 000 kn. Bitan je tajming. 1 mč=1 cigareta. To je cijena za odabrane u Istri.
Vrh IDS-a ne da podupire takve radnje, nego i sudjeluje u istome. Jednom riječju: pretvarajući javno u privatno neki pojedinci su si privatizirali i gradove i općine.

LUKSEMBURŠKA TVRTKA KUPILA PULSKU ROBNU KUĆU ZA 9,04 MILIJUNA KUNA Neće ništa platiti, već prebiti cijenu s dugovima Puljanke i Istre.
Tko su to bili vlasnici Puljanke, Istre, nekih medija u Puli,…? Što se čudite?

Miletić je preuzeo Pulu kojoj je Jakovčić postavio temelje. Kaštjun fulane tehnologije, Uljanik bez budućnosti, grad bez investicija, što se mijenja 2014., ali ne zaslugom lokalne politike. Miletić, gotovo da mi ga je žao, izgara igrajući briškulu i ne snalazi se.

FB_IMG_1567409771559
Jakovčić mu je doveo Končara, radio kod Todorića, u Finskoj vidio Končarev Afarak nepravomično kažnjen sa 150 mil.E, a interesantno da su za istog poslodavca radili i neki istarski urednici. Nino je, međutim, iza sebe ostavio još nešto, a to je posvemašna kontrola istarskih medija za koje u njegovo vrijeme samo Županija izdvaja 2.5 mil.kn godišnje. u jednom 4 godišnjem mandatu to je bilo blizu 10 mil. kn. Miletić je doveo one festivale, okružio se podobnicima, a i dogodilo mu se toliko toga da ispada da ga je netko urekao. Požar u Metisu, neki spekuliraju da se morao dogodit da se ne bi saznalo kolko je materijala izišlo iz Uljanika,(jasno to nije moja konstrukcija već to su pulske čakule), pa požar uuljanikove hale, pa Kašjun smrdi, cijene rastu, tehnologija je fulana… korupcija je nenadmašna, a droge kao u priči.
Jedino što funkcionira to je turizam i državne investicije, odvodnja, ceste, bolnica,(kapa dolje dr.Hrstić koja radi odličan posao), Y kod kojeg nema ni korupcije ni nepotizma jer ga vode Francuzi.

jakovčić
Neki novinari kupuju kuće u Balama, ali to me ne zanima. Zanima me da znamo kolko javnog novaca ide za određeni medij i što tijela koja plaćaju objavljuju. Istra je mogla biti El Dorado za sve, a ovako je samo za odabrane jer “u Puli smrdi, a u Istri vonja na kriminal”.

DAMIR KAJIN

HOP