Mediji pljačku države i građana MZ Vir te općine Vir od strane suradnika UDB-i i KOS-e i njihovih potomaka prikazali uspjehom!

0
3298

Hrvatska glavna medijska scena ne dozvoljava običnim građanima da reagiraju na laži i podvale komunističkih i jednoumnih urednika i novinara, većinom bivših suradnika UDB-i i KOS-e, što nam pokazuje da u Hrvatskoj ne postoje slobodni mediji, a to nam ujedno pokazuje da su vlasnici hrvatskih medija UDB-a i KOS.

Screenshot_20190912-180122_FacebookFB_IMG_1568443484875

Primjerice, novinari EPH-a su imali velike plaće, a EPH-e nikada nije plaćao niti platio porez državi. Tko su bili novinari i urednici?
Najbolji primjer komunističkog nepotizma se vidio u Jugoslaviji, a nastavlja se i danas, a najvidljiviji je bio na televiziji jer tamo su zapošljavani udbaši i kosovci te njihovi potomci.

Koliko je Srba bilo zaposleno na toj televiziji? Tamo nije bila zastupljena ravnopravnost komunista i Hrvata. Tko je EPH mogao štiti osim UDB-e koja i dalje upravlja hrvatskom državom, posebice pravosuđem i poreznom upravom, kao i obrazovanjem? Ne zaboravimo da je EPH izvorno osnovan u Njemačkoj.

FB_IMG_1567409771559

U neplaćanju poreza su im pomogli bivši udbaški suradnici iz HDZ-a i SDP-a od kojih su neki i danas naši zastupnici u jednodomnom i jednoumnom Saboru.
Umjesto informiranja građana, cilj takvih medija je kontroliranje svijesti preko vijesti i događaja, koristeći se lažima, podvalama i perverzijama. Takvi novinari udbašku ulogu u medijima prikrivaju Sorošom mada znam da Soroš nema nikakve sveze sa esdepeovcima nego sa liberalima.

Screenshot_20190912-131723_Facebook

On zna zašto i to će se uskoro dogoditi – raspad EU.. Nakon raspada Jugoslavije i pljačke Hrvatske, UDB-a i KOS su položili velike količine pokradenog novca u inozemne banke. Tko je financirao obranu Mustaća i Plenkovića? Mislite li da bi Nobilo to radio gratis?

Zagreb, 031011. Zupanijski sud. Sudjenje za aferu Spice vezano za malverzacije u Podravci. Na slici: Anto Nobilo. Foto: Srdjan Vrancic / CROPIX

Tako je UDB-a preko svojih suradnika sačuvala komunističku televiziju i tiskovine u kojima se stvarao kadar za novostvorene udbaške televizije, stvorila nove televizije i tiskovine sa udbašima i kosovcima sa HRT-e i tiskovina, a kao vlasnici se vode inozemna poduzeća. Uskoro treba očekivati i nestanak HRT jer UDB-a ima više televizija i ne treba joj HRT-a za kontrolu hrvatske svijesti. Oni su danas demokrati i podanici slobode duha i ljudskih prava jer mi Hrvati imamo kratko pamćenje i uškopljen um.

Slično je bilo i sa pretvorbom i prodajom uslužnih poduzeća. Vodeći komunisti u HDZ-a i SDP-a na prodaji tih poduzeća su se bogatili uz pomoć direktora tih poduzeća koji su bili udbaši ili kosovci. Jesu li vlasnici cementara u Splitu Talijani ili Hrvati? Sve to ne zanima hrvatske novinare! Tko su pravi vlasnici prodanih banaka i hotela? Sve ove prodaje su se događale nakon povratka komunista na vlast, predvođenih drugom Račanom i drugom Mesićem.

račan
Hrvatski mediji se bave svim i svačim, a najmanje kritikom protudemokratskog i neslobodnog komunizma. Tako se bivšim udbašima i kosovcima daje vrijeme i prostor da promiču bratstvo i jedinstvo te komunističku demokraciju. Bivši komunistički političari i komunistički dogmatičari ne bi smjeli djelovati u slobodnim medijima, niti politici, a najmanje u školstvu koje je još uvijek komunističko – u duhu bratstva i jedinstva. Očito, Hrvatskoj treba i zakašnjela lustracija da bi se održala kao suverena džava.

Kako Žarko Puhovski može biti tumač političkih događaja u Hrvatskoj? Njegova oštrica je uperena protiv katoličke Crkve i tradicionalne konzervativne ideje. Ne otkriva li nam ovo njegovu komunističku prošlost? Isto čine i drugi lažni hrvatski komunistički intelektualci. Tko se skriva iza HND-a i tko sa njime upravlja?

Ako slučajno konzervativne ideje dospiju u javnost, udbaški mediji odmah u Hrvatskoj vide ustaše i fašiste, a novinari postaju nemilosrdni čopor koji nikada ne vide tipični srbijanski nacizam i fašizam, odnosno, imperijalizam. Ako se pojavi novinar koji misli drukčije, odmah dobiva otkaz jer urednici su većinom sluge UDB-e u elektronskim i tiskovnim medijima, dakle, poslušnici, a ništa bolje nije ni sa portalima. Urednici su poslušnici, a kad oni postanu poslušnici, oni postaju kriminalci, jer svjesno lažu i obmanjuju gledatelje i čitatelje, protivno zakonima

Takvi su urednici u svim hrvatskim medijima jer lažu i planirano obmanjuju i promiču samo jednu ideologiju, a to je komunistička koja se ne može osloboditi laži, psihičkog nasilja i lopovluka koji su pogubni za hrvatsku državu i narod. Istovremeno dobivaju novac ispod stola jer ne obraćaju pažnju na probleme na koje ukazuju mještani i vikendaši općina nego slušaju samo načelnike i prenose njihove laži. Zašto, morali bi se upitati?

Ovaj uvod mi je omogućuje da otkrijem korumpiranost urednika i novinara kada pišu ode virskom načelniku i prikazuju općinu Vir kao najuspješniju općinu u Hrvatskoj, posebice kad je u pitanju turizam. Takve urednike i novinare možemo slobodno nazvati kriminalcima jer nikada ne ukazuju na propuste u općini Vir: lopovluk države i pljačku građana.

Za takve pohvale krivi su hrvatski esdepeovci jer u Saboru nemamo zastupnike županija koji bi sve makinacije otkrili javnosti preko medijskih konferencija. Nije tako samo u općini Vir nego je tako u svim općinama i gradovima. Kriminal i pljačka cvijeta, a lokalni političari se bijesno bogate krivotvorenjem činjenicama, mitom ili lopovlukom.

Europski parlament je osudio komunizam jednako kao fašizam i nacizam, a komunisti ili njihovi potomci vladaju Hrvatskom i pljačkaju državu i građane nemilosrdno. Je li sram tradicionalne konzervativce da se ne mogu ujediniti i stvoriti slobodnu i bogatu Hrvatsku? Nisu li i oni možda Titovi pioniri koji se žele obogatiti lažima, neradom i pljačkom? Ni oni ne žele povratak hrvatskih iseljenika u Hrvatsku. Zašto?
U mojem slijedećem tekstu slijedi prikaz pljačke države, građana i vikendaša MZ Vir te općine Vir od strane suradnika UDB-i i KOS-e te njihovih potomaka. Općina Vir će nam pokazati da se u Hrvatskoj ništa nije promijenilo jer komunistički urednici i novinari hrane hrvatsko društvo tipičnim komunističkim lažima da bi prikrili najveći lopovluk u jednoj općini.

Srećko Radović

HOP