Šeks organizirao tri tajna sastanka Plenkovića i Milanovića?!

0
11333

“Vlado, nemojte mene vezivati uz Kolindu. Mi ćemo predsjednici pomoći, ali sve je ipak na njoj”, obrecnuo se Andrej Plenković na Vladimira Šeksa u sinoćnoj raspravi na sjednici Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a.

plenk

Jedan HDZ-ovac prenio je Novom listu Plenkovićevu reakciju na Šeksovu analizu ishoda skorih predsjedničkih izbora, među kojima je ova najsnažnije zazvučala: “Ne slažem se da bi njezin poraz ujedno bio i moj poraz”.-piše 24 sata.

plenkonj

Naš izvor iz HDZ-a tvrdi nešto suprotno. Tvrdi da je ovo igrokaz za javnost. Zašto je igrokaz?

Upravo Vladimir Šeks je u tajnosti organizirao sastanak Milanovića i Plenkovića. Prema ovom izvoru navodno su se sastali tri puta u zadnje vrijeme.

plenik

Ono što nam nije rekao ovaj izvor a naše je mišljenje kako Plenkoviću znatno više odgovara Milanović od Kolinde na predsjedničkom mjestu. Preko njega  i velike koalicije SDP-HDZ Plenković bi se riješio utjecaja bosansko-hercegovačke struje HDZ-a.

milanović 7

Milanović je u ovim izborima vezan na naftnog magnata Čermaka, a kako nam naši izvori tvrde  ta veza ide čak do Putina preko jakog čovjeka u ruskoj državnoj energetskoj kompaniji Željka Runje koji ima ogroman utjecaj.

plen

U principu veze su dugogodišnje, a one crvene elite koje su dio mreže iz socijalizma dobro funkcioniraju i danas, pa je tako i odlična veza Franje Gregurića i nekadašnjeg šefa CK Mađarske Orbana.

plenopupi

Da li velikom koalicijom želi crvena niti koalicije SDP-HDZ prikriti svoju vladavinu Hrvatskom, svoje muljaže ili korupciju to se može tek pretpostaviti, ali prema mreži i kapitalu koji posjeduju više je nego jasno da svi ostali protivnici izgledaju kao hrpa amatera ili tek glumaca drugačije opcije.

Mediji za dobar novac odrađuju bajku o predsjedničkim izborima, a iza kulisa odvija se prava drama. Kolinda je u jako lošoj situaciji što se tiče PR i same promidžbe, jer joj njena momčad podmeće stalna opravdanja za napravljene gluposti u mandatu, što joj zapravo još više ruši ugled, drugim riječima čini se da i njeni suradnici polako joj okreću leđa. Iz ureda predsjednice naš izvor tvrdi da ju to čini dosta depresivnom i u zadnje vrijeme boležljivom. Koliko je više tko iskren, a koliko se svi žele riješiti Kolinde možemo samo nagađati.

O Škori kruži priča da ima podršku kao projekt i Amera i Rusa. Koliko je pak to točno isto je upitno, jer je očito da struja Karamarko-Suverenisti- Bujanec računa na Škoru. Škoro za sada djeluje umjereno i uvjerljivo što svima odgovara,a to što se očeše dosta nježno o Pupovca govori što mu je daljnja intencija kampanje. Zato je upravo iz Novosti pokrenuta antikampanja za Škoru. Novosti su bliske i Plenkoviću pa je sve više jasno da Škoro ne može biti tajni favorit ovog HDZ-a, već onog više udesno usmjerenog…

Koliki će biti stvarni utjecaj birača, a koliko moćnog stranog kapitala još ćemo vidjeti, ali je sigurno da crveni tajkuni strepe od mogućeg provaljivanja njihove mreže i čine sve preko politike Plenkovića  i Milanovića da zaštite politički i pravosudno svoju otimačinu.

Kolindi je otežavajuća okolnost u kampanji po mnogo čemu promašen mandat baziran na obećanju kako će Hrvatska biti jedna od najrazvijenijih zemalja svijeta, što ona kao predsjednica ne može realizirati, jer je to zapravo posao premijera i nije jasno čemu takva obećanja, a s druge strane Vučić ju je sveo na nivo sobarice potpuno nebitne sa velikom verbalnom dominacijom za vrijeme posjete u Zagrebu. Po tome ju najviše pamte birači.

Poneki joj vjeruju jer je to drugi mandat i ona prema toj prosudbi može biti znatno slobodnija, ne mora kalkulirati. Ipak to nije dovoljno da bi ona bolje prošla na izborima.

FB_IMG_1568808953913

Kolinda ide na priprema u SAD u svezi same kampanje, a kako vidimo PR je odlično na njoj napravljen fizički, dok govorno nažalost često podsjeća na provale Georga W. Busha što jako buni naše birače. Na N1 televiziji koja je davala jako puno prostora Neovisnima za Hrvatsku za vrijeme izbora za EU parlament Škoro vodi u anketi. Treba reći da su te ankete upitne jer se može više puta glasati, što trolovi jako dobro znaju.

FB_IMG_1568697051339

Milanović trlja ruke priželjkujući da Škoro skroz poljulja Kolindu, a neki čak predviđaju veliko iznenađenje na osnovu sukoba Škoro-Kolinda ,kako će u drugi krug Milanović i Škoro. To bi bio novi poraz Plenkovića nakon EU izbora, što bi značilo da ga samo Milanović može spasiti njegova političkog promašaja.

Plenković na strani Kolinde u situaciji podrške Pupovcu je veliki kamen oko vrata Kolindi. Znači  li to da se Plenković već odlučio za Milanovića?

HOP