Sve veći broj židova iz Izraela doseljava u Poljsku, a oko tri milijuna Poljaka je odselilo iz Poljske!

0
2516
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Poljska je kod nas poznata i percipirana  kao nepopustljiva prema migrantskom valu što je sasvim logično kada se promotri  monstruozno ponašanje pojedinih migranata u Francuskoj i Njemačkoj , države koje su postale pogon za iživljavanje politike i medija nad domicilnim stanovništvom.

Mediji napdaju sve koji ne razumiju migrante i homoseksualce, a očito su to projekti za svađu među ljudima i čisto nametanje sustava vrijednosti koji je više sustav ne vrijednosti. Isus i kršćanstvo ponovo su meta. Vjera da, ali ne kršćanska.

Poljska se sa time ne slaže, a kako se radi o velikoj državi nije ju lako disciplinirati za masonske podjele svijeta.

Migranata u Poljskoj nema, a kvota od sedam tisuća prihvaćenih migranata nikako da zaživi u Poljskoj iako EU traži striktno držanje kvota za prihvat.

Vlast u Poljskoj ne želi muslimane na svome terenu jer smatraju da su nezahvalni i divlji. Prihvatili su preko tri milijuna Ukrajinica, jako veliki broj Nijemaca u zadnje vrijeme useljava u Poljsku, a još je zanimljivije da iz Izraela veliki broj židova doseljava u Poljsku.

Ako je po medijskim napisima Poljska nekakva šovinistička zemlja zašto u nju doseljavaju židovi u velikom broju?

Iako je kod nas Poljska primjer velike čvrstoće prema EU, treba reći da i u Poljskoj, kao i u Hrvatskoj mediji doslovno tjeraju ljude na odlazak iz zemlje, što znači da je to trend u cijeloj EU . Preko 3 milijuna Poljaka odselilo je iz Poljske. To nije zanemariv broj iako je Poljaka nešto manje od 40 milijuna.

Najveći broj Poljaka otišao je u nesigurnu Njemačku, a sada sve veći broj Nijemaca bježi  u Poljsku zbog neizdrživog stanja u zemlji. Kod Izraelaca prevladava panika kako će baš Izrael biti meta arapskih i muslimanskih vođa kojima je dosta židovskog terora u regiji desetljećima,  te u sve  većem broju doseljavaju u Poljsku.

Hamas sve više židova doživljava kao ozbiljnu prijetnju miru u zemlji  , a kao pokret ga vežu sa opasnim Iranom.  Zbog toga i jedan broj židova iseljava iz zemlje.

HOP