Pupovac tvrdi da nije četnik, a njegov najbliži suradnik pozdravlja Srbe sa ‘živjela krajina’!

0
11678

Već četri godine pišemo o srpskom zlotvoru M. Linti koji godinama širi četništvo među Srbima Banovine, glavni je suradnik načelnika općine Vrginmost M. Vrge, kojeg neizmjerno hvali  prosrpski Večernji list, umrežen sa srpskim popovima poglavito u Krnjaku gdje se skuplja ekipa srpskih ekstremista, poglavarima crkve, Srpskim društvom privrednik, SNV-eom, ali on redovito polaže vijence u Jasenovcu, Srbu i naglašava sve srpske laži na tim mjestima.

jasenovac-linta-5jasenovac-linta-4jasenovac-linta-3LINTA

Naše službe, vlada i MVP otvoreni su krivci za stanje  koje on godinama projicira na Hrvatsku i širi strašnu mržnju prema Hrvatima, značajno veću od Indexovog novinra Duhačeka, ali nitko ga ne privodi na razgovor, a kamoli da mu zabrani pristup našoj zemlji.

linta

 

U ovom videu ta ološ jasno naglašava da se Srbi nisu digli zbog hira, već u ime Srbije i da svi žive u jednoj zemlji. Ovaj srpski bandit jasno naglašava da Srbi nikada neće odustati od Krajine i na kraju pozdravlja sa živjela Krajina. Znači veliča fašističku genocidnu tvorevinu i normalno putuje kroz Hrvatsku,  zajedno sa Pupovcem buni Srbe po Hrvatskoj kraj naše vlasti koja podržava očito četništvo, jer je Pupovac u vlasti.

FB_IMG_1569054288878

Kao što je Račan razoružao Hrvate 1991. godine i dozvolio srpskim krvolocima ratne zločine, tako i sada Plenković ojačava četništvo, umjesto da jednom zauvijek zatvori gubicu ovakvim zlotvorima zabranom ulaska u Hrvatsku.

HOP