Četnik povratnik svakodnevno pijan vozi vozilo, a policija ne reagira!

0
8392

U tragikomičnoj vlasti Pupi-Plenkonja pupijev rogonja, djeluje i tragikomična policija koja se više bavi zaštitom srpskih ekstremista nego što radi svoj posao.

453

Tako je jedan građanin grada Vrginmosta prijavio nekadašnjeg batinaša iz srpskog logora smrti Vojnić, M. Galogažu zvanog Bure, koji je dobio ta nadimak jer pije malo više nego što stane u bure rakije,  kako svakodnevno pije kao smuk u lokalnoj birtijetini i onda prolazi tako pijan kraj policije vozilom  i još ih  i pozdravlja. Lokalni Hrvati potvrdili su taj podatak.

474

To je bila svakodnevna pojava do same prijave policiji kako u vozilu srpskih tablica se vozi četnik Bure pun ko bure rakije…nakon toga isti preko noći bježi u Srbiju, očito na nečiju dojavu prijave, pa će se onda vratiti iz Srbije glumeći kako to sve nije istina. Ta shema je uvijek između policije i reformiranih četnika kada nešto zakuhaju.

459

Naša valast mora štiti reformirane čede jer ako dođe ponovo do rata tko će tuči hrvatski narod, ako ne oni koji su to već radili?

I dok nas  Pupovac olajava pred Slovencima  kako u Hrvatskoj  traje protusrpska i protumanjinska predsjednička kapanja ovaj bijednik Bure zbrisao je  u srijedu noć u Srbiju, jer mu je  “netko”  javio vjerojatno  iz policije da je  traženo da mu vozilo oduzme  i da pijan vozi po mijestu sa hrvatskim papirima , a vozilo je srbijanskih tablica –  NS 409 HE OPEL CORSA CRVENA…

Nema što stvarno su progonjeni Srbi…

HOP