Srbin skinuo oznaku Crvenog križa sa privatnog vozila nakon našeg teksta!

0
12272

Nakon našeg otkrića da  je šef Crvenog križa u Vrginmostu nalijepio na svoje privatno vozilo oznake crvenog križa i koristi svoje privatno vozilo za potrebe te ustanove dogodio se obrat! Sa vozila su uklonjene oznake Crvenog križa.

Screenshot_20190922-163620_Chrome

Zašto su uklonjene vjerojatno najbolje pokazuje naš tekst.  Zašto lokalna policija svo vrijeme nije reagirala?

SDSS-ov šef Crvenog krìža stavio na svoje vozilo oznaku Crvenog križa, zaposlio djevojku i svom zdravom vjećniku daje pomoć!

Ponavljamo tekst o još jednom skandalu SDSS-ovaca na koji ne reagira lokalna policija;

Ugroženo srpstvo najbolje se vidi u općini Gvozd. Sve je u njihovim rukama, kao da se radi o SAO Krajini.

Posao se dobiva u državnim institucijama većinom ako si član SDSS-a, njihov poslušnik ili nekakav doušnik.

Istražili smo jedan slučaj na koji su nam se požalili doseljeni Hrvati iz BiH jer se radi o vrlo bitnoj instituciji na tom području, Crvenom križu.

Ogromna većina  zaposlenih u ustanovi su ugroženi pupovčevi Srbi i Srpkinje. Na čelu ustanove je SDSS-ov pulen Mirko Vučinić.  Mirko je iz obitelji Vučinić koja drži lokalnu “kafanu” u koju dolaze srpski ekstremisti i poglavar ugroženih Srba koji mlate ostale Srbe , Milorad ugroženi etno biznismen Pupovac.

vrga

U poznatom četničkom leglu iz domovinskog rata  , Slavskom polju ova obitelj ima trgovinu, drugim riječima dobro su uglazbljeni u Vrginmostu.

Ono što smo primjetili neobično kod ovog šefa Crvenog križa je činjenica da  je svoje privatno vozilo gurno u Crveni križ i stavio je oznaku crvenog križa na vozilo…Narod toga kraja tvrdi da uzima 8 kn po kilometru “ustaških kuna” jer koristi svoje privatno vozilo za Crveni križ.

vučić

Ono što je sigurno je činjenica da se u vozilu voze “gajbe pive” kakve je Aca četnički vojvoda Vučić nosio Šešelju i Nikoloću , u ovom slučaju za kafić, te roba za trgovinu.

Da li se to sve se plaća iz Crvenig križa, da li  je on spojio ugodno s korisnim možemo pretpostaviti..?! Ima li tu sukoba interesa ugroženih Srba?

Od Cadya je  registracijska oznaka SK 716 FS , vozilo glasi na spomenutog šefa  Crvenog križa.

IMG-20190827-WA0007

Drugo vozilo, Pasat , koje koristi Crveni križ  je stvarno registrirano na Crveni Križ i može se često naći u njegovom dvorištu. Od pasata su oznake SK 673 FM. To vozilo je po dokumentima prvo koristio Crveni križ u Topuskom, a sada koristi Crveni križ Gvozd.

Ono što je čudno u ovoj priči je svjedočenje građana Gvozda, koji tvrde da tu nešto gadno ne štima, jer navodno je  i ovaj Passat bio prije privatno vlasništvo navedene obitelji, a registracijske oznake su bile karlovačke. Isti svjedoci tvrde da se u Crvenom križu koristi i vozilo BMW, navodno od iste obitelji.Mi ga nismo zatekli u radu, ne znamo da li je netko SDSS-ovcima dojavio da dolazimo…

Vozila se koriste za obilazak starih i nemoćnih, dostavu potrebnih materijala za starije osobe i kontrolu djelatnica koje obilaze  starije stanovnike općine .

Stariji građani općine znaju da su nekad za Crveni križ korištena vozila Lada Niva  i terenac Toyota.

Kako smo doznali Mirkec je zaposlio i svoju djevojku u Crvenom križu, koja dolazi na posao iz Karlovca. Očito Gvozd nema tako kvalitetnih kadrova pa je jadan Mirkec zaposlio djevojku.

malobabić

Mirkec brine i o strašno zapostavljenim vijećnicima SDSS-a. Tako ugroženi srpski vijećnik u općini Gvozd M. Malobabić, rođak popa N. Malobabića, bivšeg četnika i Simatovićevog vojnog šifranta iz rata, te bratić pomilovanog ratnog zločinca Đure Škaljca ( pomilovala ga Hrvatska za lopovluk, sudjelovanju u terorizmu da to drugi put bolje obavi) dobiva pomoć od Crvenog križa jer nema ženu. Malobabić je kupio novi auto, dobiva kao vijećnik oko 800 kuna, a Crveni križ mu je kao ugroženom Srbinu i SDSS-ovcu  dao za ispomoć u kući žensku osobu koja mu čisti i kuha! On je SDSS-ovac i kao takav je ugrožen jer nije oženjen…Pa kakva je to država u kojoj se popularni Beci ne može oženiti?

Zato mu Crveni križ šalje pomoć da ne bude ugrožen…

Pupovac po Sloveniji drobi kako su Srbi ponovno ugroženi baš kao što je u ratu olajavao Hrvate da su pokrstili 11 000 “srpske dece” ….evo njihove ugroženosti!

HOP