Suverenisti koji su ‘proglasili gospodarski pojas’ mahali zastavicama dizajnera Ljubičića koji želi maknuti grb sa naše zastave!

0
12247
urednik portala HOP
urednik portala HOP Igor Drenjančević

-Naši političari imaju strah od promjene koja bi bila uklanjanje grba. Danas se države ne predstavljaju grbom jer je to oznaka monarhije i zato ga nema na brojnim europskim zastavama. Ovim rješenjem vratili smo se u 19. stoljeće sa malim grbićima u vizualnoj formi socrealizma, a potrebno nam je bilo upravo suprotno – skok u vremenu – kvadrati i boje kao vizualni kod koji će označiti jednu novu, suvremenu državu. Nema tu ničeg nelogičnog, riječ je o dizajnerskoj sintezi grba i zastave, sintezi u kojoj je sublimirano sve.-rekao je sve prisutni dizajner B. Ljubičić za Jutarnji list.

Njegova zastava kako se vidi izgleda potpuno bezlično, poput zastave na auto trkama.Screenshot_20190924-071057_ChromeScreenshot_20190924-071119_Chrome

On želi izbaciti grb iz hrvatske zastave. To je jedan vrlo ozbiljan napada na identitet Hrvata, jer se prepoznaju po grbu.

grb 3

Ovo je grb iz 5. stoljeća u Udinama.

received_2939598679389784

Ovdje se vide grbovi Hrvata u Austriji u vrijeme Austro-ugarske monarhije

Kako djeca u školama sve manje uče povijesne činjenice, jedino naši sportaši prenose ovaj grb kada pobjeđuju. Zato se sprovodi strašan napad na naše sportaše u svim vodećim medijima u Hrvatskoj.

matija babić

Srpska manjina u Hrvatskoj zadužena je za blaćenje hrvatskog grba sa prvim bijelim poljem…oni tvrde da je to ustaška zastava. Naravno da i oni rade na poništenju hrvatske nacije preko grba. Vodeći mediji potpiruju tu laž iako se vidi na prethodnim fotografijama da je to laž , jer takav grb postoji i u Austro-ugarskoj.

Screenshot_20190819-225100_Chrome

FB_IMG_1568357576631

SVI ONI RADE NA UKLANJANJU GRBA, što znači uklanjanje identiteta naroda koji preko toga grba prkosi povijesnim neistinama. To je grb koji ruši priču o slavenskim postojbinama.  Ovaj grb nalazimo i u Indiji i u Iranu, a jezik donešen u današnju Ukrajinu ima neke riječi iz tih krajeva.

Screenshot_20190917-084316_Chrome

Čudnovato pleme nekada, današnjih Srba do Vuka Karadžića govorilo je jezikom sličnim bugarskom i njegovim djelovanjem doslovno kradu osnove hrvatskog jezika. Danas to nazivamo u krugovima bliskim masoneriji  i neokomunistima srpsko-hrvatski jezik. Znači jezik nam je ozbiljno napadnut, Srbi ga svojataju, a jedina razlika preostala je grb!

Uočili smo da je Ljubičić uspio progurati svoju bezličnu zastavu ekipi koja je išla proglasiti gospodarski pojas. Što je veliki uspjeh za Ljubičićev plan micanja hrvatskog grba sa zastave, a ovi se proglasiše suverenistima. Neki od njih su veliki stručnjaci…kako im se to moglo progurati u ruke?

FB_IMG_1569301641514FB_IMG_1569301636100

Admiral Domazet u rukama drži tu bezličnu glupost ne shvaćajući da time daje podršku jednom perfidnom  planu dizajnera bliskog drugačijim krugovima,  Ljubičića.

Ruši se tom zastavicom tradicija korak po korak, pa ispada da je na proglašenje gospodarskog pojasa krenula ekipa lože Libertas a ne skupina suverenista. Simboli su bitni, slike ostaju za vijeke vjekova i ovakav propust može imati dalekosežne posljedice u daljnjem brisanju hrvatskog grba. Ljudi moraju paziti s kime i s čime se slikaju, poglavito ako se zovu intelektualci. Ova bezlična zastava kao što se vidi iz tekstova Jutarnjeg lista odavno postoji a sada je ona zastava kojom se raspoznaje ovaj projekt.

Oni uvijek prepametni “branitelji tzv. suverenista ” reći će da je bila i hrvatska zastava na brodu što je potpuno točno, ali se jasno vidi s kakvim su se zastavicama slikali oni koji sebe nazivaju suverenisti. Kao takvi rade sličnu glupost kao i Zekanović kada glasa za GMO, a naziva sebe suverenistom, kada on i Hasanbegović osiguravaju kvorum HDZ-u ili kad Hasanbegović i Esih odbijaju Tomašićku pred izbore…

Mi smo im prvi dali medijski prostor , ovoj inicijativi, na zamolbu vrijednog arhitekte Ivana Valeka, tako da nam ne mogu pripisivati podmetanje, baš zato smo i primijetili koliko je svaka ova slika potpuno promašena.

Prvo je zamijenjen povijesni brod kojim su trebali krenuti na put, a kojim je plovio i predsjednik Tuđman do Zadra, prijetnjom uništenja broda, da bi na kraju netko progurao i ove zastavice po nama globalizma…

 

HOP

VEZANI ČLANAK

EKSKLUZIVNO: Inicijativu za proglašenje gospodarskog pojasa htjeli su spriječiti zapaljenjem broda!