Pupovčev pulen ne plaća zdravstvene usluge, pa građani umiru bez adekvatne zdravstvene zaštite, a za derneke ima novaca!

0
12745

U općini Gvozd, kojom SDSS vlada godinama, opći je kaos, što se tiče zdravstva. Liječnika više nema nego što ga ima, zubara još manje, pregledi se obavljaju po susjednim općinama, ali načelnik općine Gvozd ne podmiruje naknade za obavljene pretrage…S druge strane SDSS ima novaca za raznorazne dernke na kojima pjevaju svakojaki reformirani četnici i na kojima se okuplja srpski ekstremizam.

-Načelnik  općine Gvozd M. Vrga radi feštu za dan općine, troši novac, a narod umire po selima bez doktora,  jad i bijeda od općine . Ovih dana ponovo je primio svoje sdssovce na posao, kosi se trava po mjestu, uređuje za goste !

Ma srami  se župane Žiniću , da li imate srama doći u Gvozd i žderati i piti , a narodu nije plaćeno liječenje , iako je potpiso načelnik  Vrga sa načelnicima Topuskog i Gline ugovor sa dom zdravlja  i za  zajedničku zdravstvenu  skrb.

Načelnik Vrginmosta se obavezao sunificirati dio  troškova liječenja svojih sugrađana u okolnim općinama, odnosno preglede koji se obavljaju u susjednim općinama.

Tako da  se  u Topuskom odrađuje regen ,kako narod  općine Gvozda ne bi morao ići na pregledei u Sisak.

Gvozd je mjesto straha i užasa , od migranata narod  se skriva,  po  kućama i garažama ih pronalaze kraj tolike policije u Gvozdu .

Zdrastveno, zubar mjesecima ne radi, doktor povremeno  dolazi, narod zbog toga prelazi u karlovačku županiju na liječenje,  jer ovdje je medicina rada je užas.

Nemamo doktora, a linija autobusa  za Sisak ne postoji!

Načelnik Vrga ima novaca za  asfaltiranje,   neke selende u kojima su njegovi sdssovci i  rodbina,  da bi mogli lakše drva švercati .

Za plaćanje zdravstvenih obaveza općina nema  novaca.-potužio nam se jedan stanovnik općine Gvozd.

Veća grupa pravoslavaca iz općine moli nas da objavimo tu situaciju jer im je dosta  i Pupovca i njegovih poslušnika na terenu. Za derneke ima se novaca – za liječenje nema!

Rengen u Topuskom ne prima građane Vrginnosta zato što  načelnik Vrga , znači općina nije platio račune za usluge domu zdravlja.

Bolesni ljudi sa upalom pluća ne mogu napravit snimanje kamoli ikakvu pretragu snimanja,   sve zato što Vrga neće plati ugovoreni račun za usluge djelatnika doma zdravlja!

Jadni smo, doktor u Gvozdu radi svaki drugi dan, kad kome padne na  pamet. Nema tko prepisati lijek, da nije sestre Tanje Dedić koja spašava ljude, izbila bi tragedija! – tvrdi jedan pravoslavac iz općine Gvozd.

HOP