HVIDRA poput Milanovića spašava obraz Pupovca koji niti ima obraz niti moral

0
7954

-Isto tako, ako već hoćete, ne mislim da je dobro to što sudionik u vlasti odlazi na četničke derneke po instrukcije, u zemlju koju ne možemo nazvati prijateljskom i koja nije članica euroatlantskih integracija, te potom na temelju tih instrukcija destabilizira našu državu. To je pitanje nacionalne sigurnosti i predsjednik tu mora pokazati odlučnost.-izjavio je M. Škoro u dijelu intervjua za 24 sata.

Ovaj izjava u vrijeme kampanje je više nego znakovita jer kandidat za predjednika ne smije si dozvoliti grešku oko Pupovca jer će znatno pasti u očima javnosti.

Kolinda istom retorikom govori o Pupovcu, jer zna da bi svaka druga komunikacija bila poražavajuća za njeni izbor.

-Ta je izjava u najmanju ruku bezobrazna, a rekla bih i vrlo neodgovorna. Gospodin Pupovac iznio je, nažalost, niz neistina na račun vlastite države. On mora shvatiti da je on zastupnik u Hrvatskom saboru, da predstavlja srpsku zajednicu u Hrvatskoj , hrvatske građane kojima je glavni grad Zagreb, a ne Beograd, rekla je predsjednica

Što želimo reči? Političari znaju kako diše narod. Narodu je dosta  priče o srpskoj ugroženosti nakon strašnih pokolja srpske strane. Narod zna da je uzrok nestabilnosti u regiji odurna zločinačka vlast u Srbiji. Narodu je dosta srbovanja po Hrvatskoj.

Tako reagiraju i predsjednički kandidati. Jedini koji daje podršku Pupovcu je već raspoznati srbofil Zoran Milanović.

FB_IMG_1568130783529

Milanović je lutka na koncu titoista, beskarakterni lik, kojem država služi za letove do ljubavnice, tumačenje čemu služe cijevi u kupaonici i kojeg poštuje Manolić jer više voli Tita od Tuđmana.

Sada se pitamo kako on ne može osjetiti bilo naroda? Jednostavno jer ga za narod nije nimalo briga.

HVIDRA u zadnje vrijeme pokazuje da nije samo Đakić problem. Puno toga u HVIDRA-i ne štima. Đakića se ne može smijeniti jer je oko sebe stavio skupinu trabanata . HVIDRA je oteta od ekipe poltrona, uništen joj je autoritet i totalno kontrolirana od kradezea.

FB_IMG_1563431955510

HVIDRA si daje u zadatak spašavanje pročetničku politiku SDSS-a i koalicijskog partnera Pupovca. Očito da i braniteljske udruge služe za promociju kradezea. HVIDRA na razgovor zove Pupovca, a braniteljska inicijativa iz Petrinje diže kaznenu prijavu protiv jasnog neprijatelja naše države Pupovca. Koja kontradiktornost.

HVIDRA zove na razgovor čovjeka za kojeg se govori da zna sudbinu stvarnog humanitarca, doktora Šretera?!

Ovo je gore ponašanje nego kradezea. HVIDRA je sve bliža u stavovima Zoranu Milanoviću, baš kao i Plenković. Vrijeme je da se nazove hdzhvidraši.

FB_IMG_1569940050999

HOP