Sve veći broj migranata upada u našu zemlju, a Božinović počeo postavljati punktove u okolici Zagreba!

0
9827

Na Banovini i djelovima  Karlovačke županije lokalno stanovništvo ima velikih problema sa migrantima.

O tome ne piše niti jedan medij i očito se radi o klasičnoj kontroli informacija i zavjeri protiv istine.

Situacija od svibnja je bila koliko toliko pod kontrolom, sve do rujna mjeseca od kada sve jači val migranata ilegalno prelazi u našu državu. Svakodnevno ih stanovništvo viđa, pa je neki dan  policija u Vrginmostu uhitila 20 osoba tik do policijske postaje.

Koliko se god specijalna policija trudila nema je dovljno i migranti prolaze u sve većem broju nego ikad prije.

Vodići migranata odlaze u Veliku Kladušu na dogovor sa vođama migranata i onda pomažu u ilegalnom prelasku granice migrantima.

U Velikoj Kladuši vođe migranata  iznajmile su kuće, u njima je zapravo zapovjedništvo migranata. Oni u tim kućama određuju rute migranata i određuju koji će im vodiči pomagati. Određuju gdje se ostavlja hrana na šumskim putevima. Ne treba spominjati da lokalna policija zna za te kuće i ne reagira. Nedavno je uhićen kod nas jedan od vodića rodom iz Topuskog.

U okolici Tuzle javlja ju izvori o kojekakvim šugama i zarazama kojim se preko migranata ugrožava  lokalno stanovništvo. Takvi pojedinci upadaju i u našu zemlju. Naš se izvor pita   da li ministar Božinović skriva prenijete  bolesti na pojedine policajce…

Svakodnevno je sve veći broj migranata u okolici Vojnića, Vrginmosta i Topuskog.

-Ljuti smo na ministra Božinovića, umjesto da policija blokira ulaz migrantima  već oko Topuskog, policija ima svoje punktove oko tvornice Jamnička kiselice, tamo pokušava zaustaviti kombi švercanje migranata. Kao da je ministar Božinović odlučio braniti grad Zagreb od migranata, a nas ostavio da se sami bakčemo sa njima. -rezignirano nam je svjedočio jedan stanovnik Vojnića.

HOP