Uz kradezeovce na proslavi ratni zločinac Abdić, Pupovčevi četnici nisu došli, ali su došli Vučićevi!

0
5559

Skandal za skandalom izlazi na vidjelo nakon dana općine Gvozd. Iz Zagreba na proslavu općine došao je kradeze u jakom sastavu, nesposobni i skandalozni ministar Bošnjaković i izaslanik  popularnog Njonje.

vrga

Pupovčeva ekipa vlada Gvozdom, glavni šef je M. Vrga , mlinarov sin, kojeg pod kontrolom drži srpski fašista Linta, vjerni pas od zločinca Vučića otrgao se kontroli Miloradu Pupovcu.

linta

Na samoj proslavi kradeze je potpuno izvisio. Došao je dati podršku pupovčevoj pročetničkoj struji Jovičić-Rkman, ali ova dva nekadašnja četnička bandita nisu došla na sjednicu kao niti drug Pupovac.

Screenshot_20190826-232405_Chrome460

Vučić i Linta nakon neuspjelog udara na Hrvatsku preko ugroženih Srba, poput druga kradezeovca Arsića, nisu zadovoljni ulogom Pupovca jer nije nastavio kenjati teze o Hrvatskoj kao fašističkoj zemlji poput Linte u Srbiji, pa se čak odlučio naći i sa kradeze HVIDRA-om..To je za fašistu Lintu  bilo previše.

Screenshot_20190824-221803_24sata

Potpuno je jasno da Linta i Pupovac jednako mrze Hrvatsku, ali ne provode isto Vučićev plan. I zato je više pijani nego trezan načelnik općine Gvozd Vrga krenuo na stranu četničkog vojvode Vučića. Za to je i novčano bogato nagrađen. Još jednom je kradeze odigrao na krivog konja, a kako doznajemo Vrga već sapuna dasku M. Pupovcu, da sjedne na njegovu poziciju.

Na samoj sjednici bio je nazočan i osuđeni ratni zločinac, Fikret Abdić, desna ruka Ulemeka Legije, J. Stanišića, dobar poznanik obitelji Vrga, preko koje je dobivao streljivo u vrećam za brašno u ratu. Znači uz punu dvoranu četnika na proslavi uz kradezeovce je bio i muslimanski četnik Abdić. Krasna svita uz kradezeovce.

Abdić jedino nije bio na svećanom prežderavanju, morao je hitno na poslovni sastanak u Sloveniju.

U turističkom odredištu Muljava srpske ekstremiste dočekala je ekipa iz srpskih tajnih službi s kojima su se domaći ekstremisti prežderavali duboko u noć. Noć je poslužila za podjelu novih uloga i novca za provođenje akcije zadate od vojvode Vučića.

 

HOP