HSP podržao Đakića na čelnom mjestu HVIDRA-e

0
8803

HSP podržao Josipa Đakića za predsjednika HVIDR-e

Iznenadni dolazak prije deset dana predsjednika HSP-a Karla Starčevića u Karlovačku županiji pokazao se kao još jedan od zadataka HDZ-a koji Karlo Starčević mora obaviti. Naime svima je promakla informacija da je i HSP podržao Josipa Đakića za predsjednika HVIDR-e. Kako su javili svi mediji i sama HVIDR-a Glavni odbor HVIDR-e jednoglasno je odlučio da predsjednik Josip Đakić ima jednoglasnu podršku u daljnjem radu i vođenju HVIDR-e .
Sada je jasno da je Karlo Starčević morao obraditi Juraja Škrtića da podrži Josipa Đakića ,a tim činom provode se naputci HDZ-a.

FB_IMG_1570860384795
Za one manje upućene Juraj Škrtić je predsjednik HVIDRA-e Karlovačkoj županiji od 2017.godine. Trenutno vijećnik HSP-a u Općinskom vijeću Generalski Stol,a bio je visoki dužnosnik HSP-a i to član predsjedništva HSP-a i predsjednik Županijskog vijeća HSP-a Karlovačke županije Juraj Škrtić.
Ovo je još jedan u nizu dokaza da HDZ totalno kontrolira rad HSP-a ,a postupci članova HSP-a dokazuju da su to sve lažni pravaši i plaćenici HDZ-a.

S. Blašković fb profil

HOP