Babić: U Hrvatskoj danas nema niti jedne stranke na vlasti ili u oporbi za koju se može reći da je domoljubna ili državotvorna

0
1173

Antun Babić, Youtube 15. listopada 2019.

Ne želim sudjelovati u propasti još jedne hrvatske države

Drage Hrvatice i Hrvati,

Ja sam Antun Babić, kandidat za predsjednika Republike Hrvatske. Rođen sam u hrvatskoj i siromašnoj katoličkoj obitelji u Pleternici 1947. godine.

1. Prvi sam najavio kandidaturu u travnju prošle godine, dakle prije godinu i pol dana. U međuvremenu sam noseći plakate i letke obišao pola Hrvatske i na sve medije poslao nekoliko desetaka priopćenja o mojim aktivnostima. Zbog sabotaže i zbog straha od mene, ništa od toga nije objavljeno. Mediji su od Plenkovića i moćnog ostatka Udbe dobili zapovijed da uvedu strogu cenzuru kad je riječ o mojoj kandidaturi za predsjednika države.

2. Mediji su unaprijed odlučili da će pobjednik na izborima biti njima najprihvatljiviji kandidati: Kolinda Grabar – Kitarović, Zoran Milanović ili Miroslav Škoro.

3. Zašto sam se odlučio kandidirati za predsjednika države?

4. Nažalost, mnogima zapravo nije poznato da sam ja jedan od tvoraca hrvatske države, i da sam se za samostalnu hrvatsku državu počeo boriti u emigraciji od 1973. godine, daleko prije nego što su se na političkoj pozornici u Hrvatskoj pojavili dr. Franjo Tuđman i HDZ-e.

5. U Hrvatsku sam se vratio 1990. godine i ostao do mirovine. U Australiji sam ostavio veliko potencijalno bogatstvo i došao u Hrvatsku raditi za skromnu plaću ili besplatno. Dok su drugi bježali iz Hrvatske, ja sam u Hrvatsku u listopadu 1991. u jeku rata doveo i svoju djecu iz mirne i sigurne Australije.

6. Cijeli sam svoj život, pola stoljeća, posvetio stvaranju hrvatske države i sada, kad je ona jako ugrožena, ne mogu ostati sjediti skrštenih ruku i gledati kako Hrvatska i hrvatski narod nestaju.

7. Iako danas nisam ministar u Vladi, pokušavam učiniti ono što su pred nestanak NDH pokušali učiniti ministri Vokić i Lorković, koje je, na zapovijed Nijemaca, Ante Pavelić dao ubiti. Možda i mene čeka ista sudbina. Međutim, i po cijenu smrti ne želim sudjelovati u propasti još jedne hrvatske države, nakon čega se mi Hrvati ne bi nikada više oporavili.

8. Nakon smrti dr. Franje Tuđmana, Hrvatska nije imala ni jednog sposobnog i domoljubnog predsjednika ili predsjednicu. Mesić, Josipović i Kolinda Grabar-Kitarović bili su i ostali tuđi sluge, koji su se brinuli samo za vlastiti interes, a na veliku štetu hrvatskog naroda. Najveće razočaranje nisu Jugoslaveni i komunisti – Mesić i Josipović za njih smo znali tko su. Duboko nas je razočarala Kolinda Grabar – Kitarović, globalistkinja i politička starleta, koja je zaljubljena u svoju sliku i koja je u svom mandatu više vodila računa o tomu da se dodvori vođama svjetskih tajnih organizacija, nego da se bori za interese svojeg hrvatskog naroda.

9. Hrvatska je najkorumpiranija država u Europi. Međutim, jeste li ikada čuli predsjednicu da je javno makar i jedanput zagrmila i otvoreno osudila korupciju u Vladi i cijelom društvu? Niste.

10. Pokvarena hrvatska vlast, na čelu s izdajicom Andrejom Plenkovićem, i jadne hrvatske elite, koje se vrte oko vlasti, boje se mojeg dolaska na mjesto predsjednika države zato što sam ne samo beskompromisni hrvatski domoljub, nego i zbog toga što sam nepotkupljiv. Rađe bih umro od gladi nego pljačkao svoju državu.

11. Dragi prijatelji, dok su drugi bježali iz Hrvatske prije i za vrijeme Domovinskog rata, ja sam bježao iz sigurnog svijeta u Hrvatsku.

12. Također želim reći da sam ja i po godinama te po životnom i radnom iskustvu daleko najbolji kandidat za predsjednika države. Imam veliko upravljačko iskustvo koje sam stekao u jednoj od najvećih svjetskih korporacija. Do 1990. u emigraciji sam izdavao hrvatske državotvorne novine. U Australiji sam 1975. izborio prvo de facto priznanje hrvatskog jezika bilo gdje u svijetu, nakon 1945. godine.

13. Početkom devedesetih godina bio sam savjetnik predsjednika Tuđmana, prvi glasnogovornik Ministarstva vanjskih poslova, šef kabineta ministra vanjskih poslova, osnivač odjela za informiranje u Ministarstvu vanjskih poslova i osnivač Ministarstva povratka i useljeništva, gdje sam obavljao dužnost pomoćnika ministra, dok me nije razriješio tadašnji predsjednik Vlade Zlatko Mateša, jer se jako uplašio mojeg programa o povratku stotina tisuća hrvatskih iseljenika u Hrvatsku. Bila je to najštetnija zavjera protiv prosperiteta i demografskog oporavka Hrvatske.

Drage Hrvatice i Hrvati, hrvatski je narod danas pokoren i hoda sagnute glave u Hrvatskoj, ili bježi iz Hrvatske. U cijelom svijetu vlada nemir, stvara se novi svjetski poredak. Samo hrvatska Vlada šuti i gura Hrvatsku u federalnu europsku državu, u kojoj će naša domovina biti jedna mala provincija. Hrvatska je već danas prodana strancima, pitajte ljude u Dubrovniku. A na redu je i rasprodaja hrvatskog plodnog zemljišta.

Što ja nudim? O tomu ću detaljnije govoriti u sljedećem Youtube obraćanju za dva tjedna. U međuvremenu Vam mogu dati prisegu da ću ako budem izbran za predsjednika biti sluga hrvatskog naroda, koji će se neustrašivo boriti za spas Hrvatske i hrvatskog naroda, ne samo u Republici Hrvatskoj nego i u Bosni i Hercegovini, koja drži ključ opstanka samostalne hrvatske države. Ako se dogodi da Bošnjaci u Federaciji BiH zauzmu prostore na kojima stoljećima žive Hrvati, hrvatska država bit će izravno ugrožena jer će Bošnjaci prepoloviti Hrvatsku na Jadranskom moru.

Meni danas ne treba nikako bogatstvo, luksuz ili hedonistički život. I kao predsjednik države spreman sam živjeti samo od moje mirovine, a cijelu predsjedničku plaću ću davati braniteljima koji se danas, iz ovog ili onog razloga nalaze na prosjačkom štapu ili kojima je potrebno skupo liječenje.

U Hrvatskoj danas nema niti jedne stranke na vlasti ili u oporbi za koju se može reći da je domoljubna ili državotvorna. Nažalost, za sada nema ni zametka bilo kakve respektabilne i vjerodostojne domoljubne organizacije u Hrvatskoj. Zbog tog tragičnog stanja, moja je namjera biti predsjednik države, koji će zastupati sve domoljube i državotvorne Hrvate u domovini i iseljeništvu, sve dok se ne stvore uvjeti za stvaranje i duži život domoljubnih stranaka u domovini.

U zaključku želim istaknuti da će se moj program temeljiti na lustraciji, domoljublju, zagovaranju ukidanja manjinskih zastupnika u Hrvatskom saboru, povratu nezakonito stečene imovine, zagovaranju izlaska Hrvatske iz Europske unije, brzom gospodarskom oporavku Hrvatske kroz moj plan povratka pola milijuna hrvatskih iseljenika i njihovih potomaka.
Iz te borbe za spas Hrvatske namjera mi je izići kao pobjednik, ili kao ratnik na štitu.

Neka živi naša vječna Hrvatska.

Do slijedećeg javljanja, Vaš Antun Babić

HOP