Skandalozan odgovor Europske Komisije Ruži Tomašić na falsificiranje istine od strane REKOM-a i Documente!

0
11969

Zajedno sa grupom branitelja istraživača došli smo do strašnih propusta REKOM-a i Documente, koji su lažirali smrti Srba u vrijeme rata, a koja su nepravedno pripisana ubojstvima hrvatskoj strani.

 

Documenta lažirala smrt Srbina (2012) koji je stradao u prometnoj 1992., kao i mnogih drugih da bi Hrvate prikazala šovinistima!

Taj užas sve više liči jugoslavenskom pripisivanju žrtava Jasenovca  Hrvatskoj strani, odnosno NDH-a. Vrlo malo se na to obraća pažnja u našim znastvenim institucijama.

Kako naše institucije nisu reagirale na ove falsifikate, urednik Igor Drenjančević je kontaktirao  eurozastupnicu Ružu Tomašić da pitanje u svezi toga postavi Europskoj komisiji.

-Šaljem vam dokument iz kojeg je razvidno kako Dokumenta i Nataša Kandić muljaju s brojem poginulih srpske strane, neki su poginuli u prometu, neke se žrtve druge strane pripisuje akciji Bljesak, a poginuli su za vrijeme Krajine. Našli smo preko 50 pogrešaka odnosno muljaža s poginulima. Dokumenta se bori dobiti ekskluzivu zastupanja ratnih zločina na terenu bivše Juge. To bi značilo muljanje kao u Jasenovcu. Zato po meni to treba dati u parlament jer EK komisija financira ove smutljivce (?!) koji žele ekskluzivu popisa ratnih zločina.

To bi za Hrvatsku bilo užas, a ovi nasi bilmezi to dopuštaju. Ako im prođe ekskluziva za ex Jugu od 2022 naša ministarstva će im biti podređena kao u svim zemljama bivše Juge. Oni pritišću preko EU da i Hrvatska im dozvoli ekskluzivu. I ovi dokumenti mogu itekako poslužiti da se to spriječi.
Ovo se treba zaustaviti do kraja godine ili će im plan uspjeti. Ovo vam može biti značajna platforma za rad suverenista. Veliki broj branitelja me zamolio da vam proslijedim dokumente i sam prijedlog.

LP
gl. urednik HOP portala I. Drenjančević

Gospođa Tomašić nakon toga postavlja zastupnička pitanja, dva u skladu sa opisanim problemima.

received_776790142777171

Umjesto bilo kakvog suvislog odgovora Europske komisije, sama komisija tek je odgovorila da podržava te organizacije koje će raditi na pomirenju u regiji(?!) …Pomirenje na štetu na štetu Hrvata, kao i 1945. godine?

received_546363629499940

Na drugo pitanje uopće nije odgovorila, a zastupnica Tomašić je upozorila na osnovu dokumentacije na teške propuste navedenih organizacija.

Ruža-Tomašić-676x423

Provodi li time EU nasilje nad istinom i zapravo potcjenjuje hrvatske zastupnike? Hoće li se ponovo roditi bratstvo  i jedinstvo na priči “tko nas bre zavadi?”

VEZANI ČLANAk

 

VIDEO: REKOM je organizacija za falsificiranje žrtava rata