Nekadašnji četnik, danas “ugledni srpski pijanac” konačno dolijao carini, kada ga već lokalna policija štiti…

0
1944

U Vrginmostu policija radi čuda, pa bi mogli osnovati mupovsko svetište, jer kada kraj njih prolazi reformirani četnik Mile Galogaža zvani Bure oni ne vide njegovo vozilo Opel Corsu srpskih oznaka, a kamoli da je svako malo pijan.

Bure alkohola tako vozi stalno srpsko registrirano vozilo, na što ima pravo svega 6 mjeseci boravka u našoj zemlji.

Iako je prijavljen policiji Bure bez problema prolazi kraj njih, a svako malo prelazi hrvatsko-srpsku granicu kako bi ispalo da mu je to prvi put ulazak u Hrvatsku. Naravno da netko na granici i policiji kordinira ovu akciju.

Kada ponovo uđe u zemlju Burence ima pravo boraviti sa vozilom novih 6 mjeseci.

Bilo bi tako kraj policije u Gvozdu još sto godina, da se nije umješala carina, te je posjetila ovo čedo-bure i ustanovila činjenicu kako je vozilo srpskih oznaka i od te spoznaje,  odnosno činjenice,  Bure može biti u Hrvatskoj 6 mjeseci i više ne može svako malo preko granice , da bi dobio novih 6 mjeseci navlačenja Hrvatske i hrvatskih poreznih obveznika za nos.

Mi smo dobili snimke njegovog vozila koje se svako malo nalazi na cesti, često  vozač vozila ugrožavajući promet u pijanom stanju sije paniku među pješacima.

Svaka snimka jasno pokazuje da je vozilo odavno trebalo biti vraćeno u Srbiju ili ocarinjeno, ali zbog indolentnosti službi još je dobilo 6 mjeseci nagradnog u našoj zemlji,  vjerojatno za sve logoraše koje je ovaj četnik prebio u vojnićkom logoru za vrijeme rata.

IMG-20191103-WA0008

Ova snimka je iz ožujka ove godine , znači prije osam mjeseciIMG-20191103-WA0006 IMG-20191103-WA0005

IMG-20191103-WA0004

Prema ovim snimkama od prije tri mjeseca jasno je da je ovaj lik odavno trebao riješiti svoj carinski status.

Zbog nerada državnih službi država gubi novac ili se provode nezakonitosti jednog pijanog pokvarenjaka.

Još jedan pupovčev ugroženi Srbin.

 

 

HOP